StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Євген Клопотенко висловив особисто Ользі Сумській свою думку про її "московську" дочку

25 квітня 2023, 19:33
Клопотенко у відвертій розмові з Сумською обговорив мовчання Паперної про війну в Україні.
Тоня Паперна, Євген Клопотенко
Євген Клопотенко висловився про Тоню Паперну в розмові з Ольгою Сумською / instagram.com/tony__pepper, instagram.com/klopotenko

Шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко також веде кулінарне ток-шоу "Пекельні борошна", в якому готує разом з гостями, і обговорює важливі питання. Його недавньою гостею стала акторка і Народна артистка України Ольга Сумська.

Зараз скандал з її старшою донькою, Тонею Паперною, яка живе в рф і мовчить про війну в Україні, практично не сходить з перших шпальт українських таблоїдів. Сумській постійно доводиться захищатися від нападок на себе і свою сім'ю через мовчазну позицію дочки.

Клопотенко також не оминув своєю увагою це делікатне питання. Однак проявив до актриси неймовірну тактовність - кулінар зазначив, що сімейна ситуація Сумської близька і знайома багатьом, тому, на його думку, публічним особистостям варто про це говорити.

"У тебе донька зараз не в Україні. Знаю, що дуже важко, бо в багатьох людей така ситуація також склалася і вони часто бояться про це говорити. І такі люди, як ми з тобою - ми маємо показувати своїм прикладом, що навіть коли важко, ми можемо дати якісь поради", - звернувся Клопотенко до Сумської.

Акторка зазначила, що багато хто пише їй жахливі речі, але вистачає і тих, хто, незважаючи на жахливу війну, зберегли людяність. "Страшна війна нас сьогодні роз'єднала. Про це важко говорити. Звісно, я отримую величезну кількість хейту із цього приводу. Але, повірте, я отримую і слова підтримки від людей і матерів, які в такій самій ситуації, як і я", - говорить вона. Тоді кулінар зазначив, що підтримує Ольгу Сумську в її горі.

Дивіться репортаж ЖВЛ про те, як складаються стосунки українських знаменитостей з їхніми рідними та близькими, які живуть у рф та / або підтримують країну-окупанта:

Раніше молодша донька Ольги Сумської Анна Борисюк поділилася своїми переживаннями про Паперну, з якою до війни та її втечі до Москви була дуже близька.

Також мовчання порушив Російський зять Ольги Сумської, актор Володимир Яглич. Як і Паперна, він дуже довго ховав голову в пісок, і намагався дотримуватися позиції про "артистів поза політикою".

Інші новини про Ольгу Сумську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти