"Скотилася на дно": Анна Седокова попередила шанувальників про небезпеку

16 вересня 2020, 16:39
Анна Седокова розповіла, як її близька подруга і помічниця зруйнувала своє життя ігроманією.
Анна Седокова
Анна Седокова / Instagram

Анна Седокова розповіла, як з жахом виявила, що її помічниця страждає від ігроманії.

Російська співачка Анна Седокова в своєму Instagram розповіла, як її помічниця Анастасія поступово втягнулася в онлайн-ігри і її ігроманія поступово зруйнувала її життя.

Співачка зазначила, що не знає, що їй тепер робити і як жити. І просить шанувальників, або будь-кого, хто прочитає її історію серйозно задуматися.

відео дня

"Онлайн казино зло. Але люди зліші і саме вони натискають кнопки. Так що нічого тут. Історія про те, як моя помічниця Настя, людина яка більше 3 років був ближче мені ніж сестра, людина яку я вважала своєю сім'єю, людина яка спала в моєму ліжку і обіймала протягом трьох років моїх дітей, стала злодійкою і скотилася на дно, глибше якого я навіть не уявляла.

Анна Седокова
Анна Седокова / Instagram

Почалися недоліки. Там забула, там не відповідають. Повернені гроші не приходили. Якось грошей не стало. Потім у її мами була операція. На колінах. Мама не могла ходити і вона більше не могла на це дивитися. Потрібен був борг на операцію. У якийсь момент у господині нашої квартири помер родич і вона попросила вперед оплату. Звичайно. Ми все розуміємо. За ці півроку Настя позичила гроші у всіх наших знайомих і людей з якими я якось перетиналася. На операцію мамі. На Іпотеку Мамі. На мого візажиста, на гроші на документи. Вона позичала і люди віддавали їй останнє обмежуючи своїх дітей. Тому що добрі. Бо вірили. Сьогодні я живу в квартирі, за яку не платили з квітня. Мій син ходить в неоплачений дитячий садок. І кожен хто набирає мене, абсолютно кожен позичав їй гроші і чекає їх. Але жоден з них не сказав мені це. Ніхто... Нікіт мене не попередив. Как!!! Как!!! Кнопка в телефоні може зруйнувати твоє успішне життя??? Як??? Навіщо??? Обманювати всіх і говорити, що людям потрібна операція і вони вмирають??? Заради чого???⠀Я не знаю, що мені робити. Але якщо хтось, хто натискає зараз цю кнопку, думаючи, що може виграти, зараз читає це. То ... Все в ваших руках. Не знищуйте своє життя так, як зробила це моя близька людина ...", - пише Седокова.

'Скотилася на дно': Анна Седокова попередила шанувальників про небезпеку
'Скотилася на дно': Анна Седокова попередила шанувальників про небезпеку
'Скотилася на дно': Анна Седокова попередила шанувальників про небезпеку
'Скотилася на дно': Анна Седокова попередила шанувальників про небезпеку

Знайомі зірки Анни Сєдокової і її шанувальники почали жахатися її ситуації і співчувати. Хтось навіть стверджує, що це ще не межа і не кінець історії.

  • "Жахлива історія!"
  • "Жах"
  • "Знаючи цю тему, можу сказати що буде ще продовження..."
  • "Траплялася і в нашому оточенні дуже давно. Це дуже сумно"
  • "Офігеть",
  • "Жесть", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, що на тлі тверджень про неоплачену комуналку влітку Анна Седокова з майбутнім чоловіком відпочивала в США. У липні він зробив їй пропозицію, і Седокова погодилася на весілля.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти