"Я сказала так": Седокова виходить заміж за баскетболіста

23 липня 2020, 11:08
Анна Седокова виходить заміж за спортсмена молодшого за себе на 9 років
Анна Сєдокова
Анна Седокова / Instagram

Екс-ВІА Гра, молода мама і одна із секс-символів Росії та СНД Анна Седокова оголосила, що виходить заміж за баскетболіста Яніса Тімму з Латвії, якого відбила у його дружини не більше року тому.

У 28-річного Яніса є маленька дитина від першого шлюбу, у 37-річної Анни Сєдокової троє дітей від двох чоловіків і хлопця.

Про своє рішення Анна Седокова написала в Instagram.

відео дня

Мені здається, "до тебе" не було. Ти з'явився і змінив моє життя, показавши мені, що означає справжня любов. Тепер, я знаю точно, що означає "любити більше за життя". Любити не дивлячись ні на що. Ми пройшли через багато що, наш досвід і наші помилки, кожен день дають нам можливість цінувати навіть секунду один з одним, кожну дрібницю, кожен дотик, але сьогодні є ТИ і Я і є наше дивовижне сьогодення і майбутнє. Я обіцяю тобі стати найкращою дружиною для тебе, тільки для тебе, кращим другом і партнером, кращою мамою нашим дітям. Я дякую Богові за кожну секунду з тобою і сумую кожну секунду без тебе. Ти моя вічність.Я сказала тобі "ТАК". Так, я вийду за тебе, найкращий чоловік у всій Всесвіту", - пише вона.

Анна Сєдокова
Анна Седокова виходить заміж / Instagram

Анну Сєдокову масово вітають у коментарях, бажаючи щастя і натякаючи на гучне весілля з купою друзів.

Анна Сєдокова і Яніс Тімма разом офіційно з осені 2019 року, коли спортсмен вирішив подати на розлучення з дружиною і залишити її з маленькою дитиною.

Тоді ходили чутки, що вони з Анною Седокової вже якийсь час були у відносинах - за словами Яніса, він не жив з дружиною з весни 2019 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти