StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Шваль преться": Наргіз потужно відправила геть співачку путіністку-Дубцову

21 червня 2023, 20:36
Співачка Наргіз, яку видворили з Росії за її чесну позицію, "ганяє" російських співаків зі своєї батьківщини.
Наргіз Закірова пройшлася по Дубцовій
Наргіз Закірова пройшлася по Дубцовій / Колаж Главред, фото з мережі

Співачка Наргіз Закірова, яка довгий час працювала в Росії, але з початку війни зайняла проукраїнську позицію, не може терпіти, коли в її країну їдуть на гастролі артисти-путіністи, типу клоуна Кіркорова і путіністки Ірини Дубцової.

Артистка жорстко реагує на їхні афіші і всі її висловлювання стають публічними в ту ж секунду, пише пропагандистське медіа Стархіт.

Цього разу, коли Наргіз побачила афішу Ірини Дубцової, то дуже розлютилася. "Чого вся ця шваль в Ташкент преться?" - розлютилася колишня фаворитка росіян.

відео дня

Що ж, залишається дочекатися відповіді Дубцової. Як показує практика,"велика нація" не пропустить випадів на свою адресу.

Нагадаємо, раніше Наргіз опублікувала сторіз, як проїжджаючи по нічному місту, реагує на афішу концерту російського співака і путінського лізоблюда Філіпа Кіркорова. Наргиз не стала церемонитися, і виставила сторіз, де "вітає" артиста на своїй землі: "Понаїхали, блін [неценз.]".

Також, раніше Кіркоров не зміг пройти повз і, звичайно ж, відреагував на висловлювання Наргиз на своїй сторінці в Instagram. "Наргіз, щоб "блякнути", навіть голосові зв'язки не потрібні. А щоб у бік того, перед ким вчора ще лебезила, і совість не стане в нагоді", - написав Кіркоров.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти