StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"До мурашок": співачка Наргіз потужно заспівала "Ой, у лузі червона калина"

24 лютого 2023, 22:48
Українці похвалили Наргіз за її емоційне виконання важливої композиції.
Наргіз Закірова
Наргіз Закірова / Instagram

Співачка Наргіз Закірова, яка довгий час працювала в Росії, але з початку війни зайняла проукраїнську позицію, потужно заспівала неофіційний гімн України з початку повномасштабного вторгнення терористичної Росії в Україні - "Ой, у лузі червона калина".

На опублікованому відео в Instagram, Наргіз йде по проїжджій частині і співає українську пісню. Вона написала дату початку війни і додала: "Ніколи не забути".

Наргіз
Наргіз / Instagram

Пісня в її виконанні вийшла красивою і сильною. І її не могли не оцінити її фоловери.

відео дня

"Всі розумні люди на боці України, на боці правди і добра! Спасибі Наргиз за підтримку України, за віру в перемогу", "Спасибі! Дуже вас любимо! Слава Україні!", "Мурашки по шкірі. Слава Україні", "Дякуємо! З нами ПРАВДА, з нами БОГ", "Обожнюю цю пісню, вивчила її на пам'ять і часто співаю. Від росіянки, одружена з українцем. Наргиз, спасибі вам за позицію! І привіт з Washington DC", "Та моя ж Ви золота людина! Низький уклін за все!", - написали вони.

Нагадаємо, раніше Наргіз, яку через проукраїнську позицію депортували на її батьківщину, в Узбекистан, опублікувала сторіз, як проїжджаючи по нічному місту, реагує на афішу концерту російського співака і путінського лізоблюда Філіпа Кіркорова.

Наргіз не стала церемонитися, і виставила сторіз, де "вітає" артиста на своїй землі: "Понаїхали, блін [неценз.]".

Хам і недалекий Кіркоров змовчати не зміг. Він негайно відреагував на висловлювання Наргіз. "Наргіз, щоб "блякнути", навіть голосові зв'язки не потрібні. А щоб у бік того, перед ким вчора ще запобігала і лебезила, і совість не стане в нагоді", - написав Кіркоров.

Крім того, співак запостив шматок пропагандистської новини, де самодостатню Наргіз звинувачують в тому, що та стала зриватися на колег через депортацію.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти