StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Шер вперше розповіла про невдалий роман з Елвісом Преслі

2 травня 2024, 20:09
3441
Король був великим поціновувачем жіночої краси, тож не відмовив собі в задоволенні позалицятися до юної зірки.
Шер, Елвіс Преслі
Шер про Елвіса Преслі - Шер відшила Елвіса / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, imdb.com

У листопаді 2022 року стало відомо, що легендарна співачка Шер закрутила роман із музичним продюсером і моделлю Александром Едвардсом, який молодший за неї на 40 років. Подейкують навіть, що пара планує піти під вінець, але поки закохані просто насолоджуються товариством одне одного.

Молодий коханець - не єдина пікантна сторінка в історії особистого життя Шер. Нещодавно зірка розповіла, що до неї виявляв інтерес сам Король - американський співак Елвіс Преслі.

Артистка зізналася, що відмовила йому - він був надто сяючими, і його оточення лякало дівчину. "Це тому, що я нервувала і знала про людей навколо нього. Справа не в тому, що вони були поганими людьми, просто я трохи нервувала через його репутацію. Я дуже сором'язлива, коли не працюю, і трохи соромлюся чоловіків", - згадує Шер у шоу Дженніфер Хадсон.

відео дня

Ймовірно, невдалий роман між Елвісом і Шер стався на початку 60-их - на зорі кар'єри Шер, як співачки, і на самому початку стосунків Преслі з його майбутньою дружиною Прісциллою. Втім, і співак, і його жінка були не надто вірні одне одному протягом їхнього життя разом. Сама Шер вирішила більше цей епізод своєї біографії не коментувати.

Хто така Шер?

Шер (ім'я при народженні - Шерилін Саркісян) - американська співачка, акторка, режисерка і музичний продюсер. Прославилася в середині 60-их, як частина дуету "Сонні і Шер", пізніше стала виступати сольно. Пісні Шер були в топ-10 Billboard Hot 100 упродовж шести десятиліть поспіль (з 1960-х по 2010-ті). За свою кар'єру артистка випустила 28 студійних альбомів, зіграла в 74 кінопроєктах. Володарка "Еммі" (2003), "Греммі" (2000), "Оскара" (1988) та трьох "Золотих глобусів" (1974, 1984, 1988).

Голлівуд - останні новини:

Раніше Девід Бекхем звинуватив популярного голлівудського актора в шахрайстві на 14 млн. На думку спортсмена, Марк Волберг порушив умови договору, через що Бекхем втратив прибуток.

Також американська співачка Кеті Перрі публічно насварила свого чоловіка, британського актора Орландо Блума, через його новий проєкт. Артистка поставила йому жорсткі умови.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти