StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сестра співачки-мільйонерки Камалії служить у ЗСУ: "Запитуємо, коли перемога?"

11 вересня 2022, 16:12
Одна з кузин артистки зараз на фронті.
Камалія
Камалія розповіла про двоюрідну сестру, яка служить у ЗСУ / instagram.com/kamaliyaofficial

Українська співачка, модель, акторка, Місіс світу і волонтерка Камалія в інтерв'ю для Rostyslove розповіла про непрості стосунки з тіткою, яка живе в Росії - мізки жінки повністю промиті ра**истською пропагандою і говорити з нею про що-небудь практично неможливо.

Однак є у артистки і адекватні родичі, якими вона шалено пишається. Так Камалія розповіла, що одна з її двоюрідних сестер, Юлія, зараз охороняє Україну від ворогів у складі ЗСУ.

Кузина співачки - зв'язківець: вона знає багато, але розповісти "цивільним" не може. Однак Камалія зізнається - ні-ні, але запитує сестру про те, коли Україна здобуде перемогу.

відео дня

"Їй багато чого не можна говорити, але питаємо, як справи, як вона там. Запитуємо, коли перемога, а вона каже: "Думаю, що скоро", - каже Камалія.

Раніше український актор і ведучий, а нині - захисник України у складі спецпідрозділу авіарозвідки Даніель Салем повідомив трагічну новину про смерть побратима на фронті.

Також одеситку Регіну Тодоренко, яка вперто мовчить про війну в Україні, рознесли в пух і прах за її вихід на червону доріжку в Москві, поки в її країні гинуть люди.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти