StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сестра Кардашьян показала моторошний шрам після смертельно небезпечної хвороби

1 травня 2023, 02:05
Хлої Кардашьян завжди боялася раку, і тепер їй довелося зіткнутися зі своїм страхом віч-на-віч.
Хлої Кардашян, Кім Кардашян
Хлої Кардашьян показала шрам на обличчі після видалення пухлини / instagram.com/khloekardashian

38-річна світська левиця Хлої Кардашян - частина клану Кардашьян-Дженнер, який став дуже популярним завдяки реаліті-шоу про їхнє життя. Напередодні виходу нового сезону був опублікований трейлер, в якому Хлої вперше показала кошмарні рубець на обличчі.

У жовтні 2022 року вона пройшла обстеження через ущільнення на лівій щоці, яке світська левиця спершу прийняла за підшкірний прищ. Однак все виявилося куди серйозніше - це була злоякісна пухлина.

Кардашьян без зволікання лягла під ніж, щоб позбутися від новоутворення. У новому сезоні шоу глядачі побачать постопераційні знімки, які раніше Хлої показувати ніяковіла. "Меланома - смертельна. Це було куди серйозніше, ніж я думала", - поділилася думками Хлої Кардашьян.

відео дня

Її сім'я також зазначила - ніколи раніше вона не була такою пригніченою. Хлої має схильність до меланоми - одне новоутворення у неї видалили зі спини, коли їй був 19 років.

Кардашьян дуже боялася рецидиву, тому нова пухлина повалила її в глибоку депресію. На щастя, операція пройшла успішно, і тепер життю Хлої нічого не загрожує.

Хлої Кардашян
Хлої Кардашьян показала шрам на обличчі після видалення пухлини / скріншот YouTube

Раніше українська співачка Оля Полякова показала, як виглядала у своїй максимальній вазі - після народження другої доньки вона набрала рекордну кількість кілограмів.

Також співачка Лайма Вайкуле поділилася власним досвідом боротьби з онкологією, який придбала близько 30 років тому - артистка зізнається, що важка недуга сильно змінила її.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти