StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Плями зникнуть за 2 хвилини: як позбутись жовтих слідів на сидінні унітазу

2 травня 2024, 04:42
225
Непривабливі жовті плями на сидінні унітазу можуть стати справжнім головним болем, але за словами професійної прибиральниці, їх можна видалити за хвилини.
Плями зникнуть за 2 хвилини: як позбутись жовтих слідів на сидінні унітазу
Як швидко позбутись жовтих плям на сидінні унітазу - простий метод / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Жовті плями на унітазі можуть бути незручними, особливо коли до вас приходять гості, але, на щастя, це легко виправити, повідомляє Mirror.

Чому з'являються жовті плями на сидінні унітазу

Жовті плями на сидінні унітазу зазвичай з'являються через відкладення мікроорганізмів, таких як бактерії або грибки, або через накопичення мінеральних відкладень, таких як сечовий камінь або вапняк. Ці плями можуть бути результатом недостатньої чи неякісної очистки, а також відкладень від води. І хоча це цілком нормальне явище, воно може бути неприємним, не кажучи вже про те, що його неймовірно складно відчистити.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

відео дня

Як видалити жовті плями на сидінні унітазу

На щастя, Вікторія Гордон, творець онлайн-контенту та фахівець з очищення біологічно небезпечних речовин, знайшла найкращий спосіб усунути ці надокучливі жовті плями - і все, що для цього потрібно, це засіб "святого Грааля" та кілька хвилин скрабування.

У TikTok професійна прибиральниця, яка наразі збирає кошти, щоб мати змогу допомагати більшій кількості людей безкоштовними та субсидованими послугами з прибирання, відповіла на одне з найпоширеніших запитань, які їй ставлять: Як видалити жовті плями на сидінні унітазу?

Вікторія продемонструвала, як їй вдалося отримати "чудовий результат" і вивести всі жовті плями з сидіння унітазу в будинку, який вона прибирала, за допомогою універсальної пасти для прибирання і губки губки для чищення.

Дивіться відео про те, як позбутись від жовтих плям на сидінні унітазу:

Як видалити жовті плями на сидінні унітазу народними методами

Для видалення жовтих плям на сидінні унітазу за допомогою народних методів можна спробувати наступне:

  • Оцтовий розчин: змішайте оцет з водою в співвідношенні 1:1 і нанесіть розчин на жовті плями. Дайте розчину підійти кілька годин або на ніч, а потім витріть сидіння м'якою губкою або тканиною. Промийте водою.
  • Лимонний сік: використовуйте свіжий лимонний сік, наносячи його на плями і залишаючи на кілька годин або на ніч. Потім витріть сидіння м'якою губкою або тканиною і промийте водою.
  • Сода і лимонний сік: суміш соди та лимонного соку може бути ефективною. Спочатку нанесіть на плями лимонний сік, а потім присипте соду. Дайте розчину підійти, потім витріть губкою або тканиною та промийте водою.
  • Водний розчин лимонної кислоти: змішайте лимонну кислоту з водою в пропорції 1:10 і нанесіть на плями. Дайте розчину підійти, а потім витріть та промийте водою.

Перед використанням будь-якого засобу варто перевіртити його на невеликому непомітному місці, щоб упевнитися, що він не пошкодить поверхню сидіння унітазу.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти