StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сергія Сосєдова терміново прооперували в Білорусі

20 липня 2021, 19:24
Російський шоумен отримав термінову медичну допомогу під час поїздки в ділових цілях.
Сергій Сосєдов
Сергій Сосєдов / instagram.com/raminalalala/

Шоумен і критик Сергій Сосєдов не зраджує своїй звичці займатися активностями вранці навіть під час поїздок. Але цього разу під час відвідування Вітебська, тіло підвело Сосєдова, і він зіткнувся з плачевними наслідками - він опинився на операційному столі після невдалого тренування в спортзалі 19 липня.

Як пише Співрозмовник, він порвав зв'язки на нозі, і операцію Сосєдову робили під місцевою анестезією.

Як розповів друг Сосєдова, керівник інформаційного агентства Intermedia Євген Сафронов, музичний критик відразу не зрозумів, що сталося.

відео дня

"Сергій каже: "У мене було відчуття, що на мене хтось напав! Озирнувся по сторонах - немає нікого! Абияк дістався до телефону і став дзвонити в оргкомітет фестивалю, щоб надали допомогу".

Сосєдов знаходиться на знеболюючих препаратах, а коли їх дія закінчується, "корчиться від болю", запевняє Сафронов. За його словами, найближчі півтора місяці критик проведе в гіпсі.

Як повідомила КП.РП з посиланням на InterMedia лікар-анестезіолог Вітебської лікарні Оксана Хоменко підтвердила, що у критика серйозний розрив ахіллового сухожилля, після операції накладено гіпс, а відновлення займе не менше шести тижнів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти