StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сем Асгарі розповів про стосунки з Брітні Спірс після чуток про розлучення

4 квітня 2023, 13:40
Пара перебуває в офіційному шлюбі лише 10 місяців, але кілька тривожних збігів вказують, що до річниці їх сім'я може не протягнути.
Брітні Спірс, Сем Асгарі
Сем Асгарі прокоментував чутки про розлучення з Брітні Спірс / instagram.com/samasghari

Брітні Спірс та Сем Асгарі розлучаються - такі заголовки потрясли і вітчизняні, і зарубіжні ЗМІ. Поп-ікона і актор офіційно стали чоловіком і дружиною лише влітку 2022 року, хоча і перебували у стосунках з 2017.

Таблоїди приписують Спірс і Асгарі сварку після інтерв'ю інсайдера, який добре знайомий з парою - він заявив, що співачка все ще болісно переживає роки, проведені під опікою батька, і переносить весь цей біль на свого чоловіка. Також він підкреслив, що, незважаючи на терпіння Сема, якщо Брітні не звернеться за допомогою фахівців, і продовжить в тому ж дусі, їх шлюб закінчиться розлученням.

Крім того обоє з подружжя зняли обручки, а Спірс і зовсім полетіла на відпочинок з іншим чоловіком - своїм менеджером і давнім другом Кейдом Хадсоном. Чутки про розлучення при цьому Бріт коментувати відмовляється. А ось Асгарі мовчати не став.

Видання Page Six отримало ексклюзивний коментар від представника актора, який заявив, що його клієнт в даний момент не має труднощів у шлюбі. Що ж стосується відсутності обручки, то Асгарі змушений її зняти, так як вона заважає зйомкам, в яких Сем зараз бере участь.

Втім, це не пояснює, куди зникла символічна коштовність з безіменного пальця співачки.

Раніше український співак і комік Володимир Дантес, колишній чоловік Наді Дорофєєвої, заступився за артистку - він жорстко осадив глядачку, яка вирішила образити Додо в його присутності.

Також співачка і головна героїня другого сезону" Холостячки " Злата Огневич розповіла, кого б зараз вона вибрала на шоу, якби можна було повернути час назад.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти