StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Санта Дімопулос висловилася про повернення в Україну та теракт у "Крокусі"

25 березня 2024, 00:49
Світська левиця розповіла, чому не поспішає повертатися на батьківщину, і висловила співчуття постраждалим у підмосковній бійні.
Санта Дімопулос
Санта Дімопулос прокоментувала життя в ОАЕ і теракт у "Крокусі" / колаж: Главред, фото: instagram.com/santadimopulos

Співачка, блогерка та медіадіва Санта Дімопулос живе в ОАЕ і в Україну повертатися не планує. Принаймні найближчим часом. Про це вона заявила у своєму блозі в Instagram.

Свою позицію світська левиця мотивувала тим, що несе відповідальність за двох неповнолітніх дітей, і найголовніший для неї критерій - безпека. Крім того, вона намагається "не мучити" себе роздумами про майбутнє.

"Зараз не бачу, що буде далі - я не знаю. Україна моя батьківщина, моє серце. ... В ОАЕ безпечно. Для мене це критерій номер 1 зараз. У мене двоє дітей, і я несу за них відповідальність", - пише Дімопулос.

відео дня

Тим часом в Україні медіадіва заробила після початку повномасштабної війни суперечливу репутацію. Вона засудила дії країни-окупанта, і навіть брала участь у благодійних заходах на користь України та українців, проте досі має в близькому оточенні людей з рф, а блог на 676 тис. підписників продовжує вести українською мовою.

Також вона прокоментувала теракт у "Крокусі", який стався 23 березня в Підмосков'ї. Дімопулос зазначила, що ця подія була для неї болючою: "Смерті невинних людей, війна, тероризм - це абсолютне зло. Ніщо не змусить мене бажати людям смерті. І я співчуваю сім'ям загиблих. ... І навіть якщо ми класифікуємо когось, як боягузів, через замовчування і мовчазну згоду на те, що відбувається з українським народом, - це нікому не дає права радіти смертям".

Санта Дімопулос
Санта Дімопулос прокоментувала життя в ОАЕ і теракт у "Крокусі" / колаж: Главред, фото: instagram.com/santadimopulos

Теракт у Крокус Сіті Холі

23 березня 2024 року в підмосковному концерт-холі "Крокус" (Красногорськ) перед концертом рок-гурту Пікнік стався теракт: група озброєних злочинців відкрила вогонь по відвідувачах, а потім підпалила будівлю. Від куль і вогню загинуло понад 130 осіб, понад 200 потрапили в лікарні з ушкодженнями різного ступеня тяжкості.

Влада країни-окупанта використовує теракт з метою пропаганди, і шукає в події "український слід". Україна свою причетність рішуче заперечує.

Раніше український шоумен і громадський діяч Сергій Притула відверто зізнався, як йому вдається виїжджати за кордон під час повномасштабної війни в Україні.

Також фронтмен гурту Антитіла Тарас Тополя розкритикував Аллу Пугачову за її позицію щодо війни в Україні. Крім того він прокоментував позицію інших російських артистів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти