StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Найбільший біль": Остапчук поскаржився, що колишня дружина не дає спілкуватися з дітьми

28 травня 2022, 23:07
Ведучий переживає через розлуку з дітьми.
Володимир Остапчук
Володимир Остапчук скаржиться, що не бачить дітей / Instagram

Український телеведучий Володимир Остапчук розповів, що вже три місяці не спілкується з дітьми.

Як розповів він в інтерв'ю виданню "Комсомольская правда в Украине", і для нього це найбільший біль після того, що відбувається в країні. "Моя колишня дружина не дає мені з ними спілкуватися. Я знаю, що вони в Канаді, ходять в школу і садок. Знаю це тому, що мені приходять листи зі школи, де вчиться Емілія", - говорить він.

"Щовечора після 10 або 11 годин, тому що в Канаді це 3 або 4 дні, я дзвоню, але мені ніхто не відповідає. Я навіть писав листа до школи, щоб передати Емілії, що я її люблю, що я про неї не забув, і все буде добре. Але колишня дружина не дає мені спілкуватися з дітьми. Три місяці я дітей не чув і не бачив. Після війни розберемося, це особистий вибір травмувати дітей", - каже вона.

відео дня

читайте такожОстапчук розповів, як люди Баскова оголосили на нього полювання і погрожували Кадирівцями

За словами Остапчука, він не розуміє, як можна так поводитися в такий час. "У дітей є батько, який дуже любить і якого дуже люблять вони. Коли ми з ними прощалися на кордоні, я проводжав їх, ми дуже міцно обійнялися. Розумію, що діти дуже важко переживають те, що вони не бачать тата і не будуть бачити. Я цього теж не розумію. Але не можу зараз нічого з цим вдіяти. Після війни розберемося з колишньою дружиною. Але що є-три місяці я з дітьми поспілкуватися не можу", - розповідає він.

Ведучий додає, що у нього в телефоні шлейф з скасованих викликів. "Ніколи навіть не міг подумати, що так довго не буду спілкуватися з дітьми, яких дуже люблю", - нарікає телеведучий.

Нагадаємо, ведучий Володимир Остапчук не зміг налагодити спілкування з колишньою дружиною навіть під час війни. Олена Войченко відмовилася їхати з ним у перший день війни і згодом заблокувала його.

Шоумен розповів, що коли прокинувся 24 лютого о 5 годині від вибухів, разом з дружиною Христиною став збиратися їхати. Тоді дружина запропонувала зателефонувати Олені Войченко, щоб їхати разом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти