StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Саманта повертається в легендарний серіал "Секс і місто"

1 червня 2023, 10:46
Актриса Кім Кетролл потішила шанувальників хорошими новинами.
Кім Кетролл приголомшила шанувальників новиною
Кім Кетролл приголомшила шанувальників новиною / Instagram / kimcattrall

Всього на одну ніч всесвіт "Сексу і міста" знову стане єдиним.

Виданню Variety стало відомо, що Кім Кетролл повторить свою культову роль Саманти Джонс у фіналі другого сезону "І просто так", у відродженому серіалі "Секс і місто" від HBO.

Однак видання повідомляє, що вона з'явиться тільки в одній сцені. За даними джерел, Кеттралл зняла свій діалог 22 березня в Нью-Йорку, не бачачи і не розмовляючи ні з зірками серіалу, включаючи Сару Джессіку Паркер, ні з шоураннером "І просто так" Майклом Патріком Кінгом.

відео дня

У сцені Саманта, яка в серіалі переїхала до Лондона, розмовляє по телефону з Керрі Бредшоу. У першому сезоні "І просто так" Керрі поспілкувалася з "відчуженою" Самантою по листуванню, а у фіналі вони домовилися зустрітися, щоб помиритися.

Знаменитий дизайнер костюмів "Секс і місто" Патрісія Філд, яка не працювала над "І просто так", одягла Саманту для своєї сцени.

Тим часом, поява Кеттролл в ролі Саманти поки не буде продовженням персонажа.

Тим не менш, повернення Саманти в будь-якій формі, безумовно, потішить шанувальників "Сексу і міста", які вимагали принаймні побачити актрису улюбленого серіалу, який виходив на HBO протягом шести років з 1998 по 2004 рік і призвів до створення двох фільмів.

Кеттролл публічно оголосила в 2016 році, що закінчила грати Саманту, коли відчула, що сценарій запропонованого третього фільму не відповідає персонажу. "Я б воліла, щоб у всіх нас була якась подія, що гарантує вихід третього фільму,-сказав Кеттралл в інтерв'ю Variety в 2022 році. - Цього не сталося".

Її рішення піти призвело до публічного конфлікту з Сарою Джессікою Паркер.

В даний час Кеттролл знімається у фільмі Lionsgate "Про мого батька" з Робертом Де Ніро. Потім вона зіграє макіяжного магната в драмі Netflix "Гламурна", прем'єра якої відбудеться 22 червня.

Прем'єра другого сезону "І просто так" також відбудеться 22 червня, але сцена з Кеттролл в ролі Саманти не вийде в ефір до серпня.

Нагадаємо, раніше стало відомо, яких персонажів придумали творці на заміну Саманті Джонс.

Раніше повідомлялося, що виконавиця однієї з головних ролей серіалу Секс у Великому Місті Кім Кетролл відмовилася від зйомок у новому сезоні проекту. Її рішення було прогнозованим, враховуючи конфлікт з актрисою Сарою Джессікою Паркер.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти