StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Руслана показала в Тбілісі свої "Дикі танці" і похвалилася рельєфним пресом

29 березня 2023, 02:36
Лижичко вийшла на сцену в традиційному шкіряному костюмі, і запалила в кращих традиціях української музики.
Руслана Лижичко
Руслана Лижичко показала рельєфний прес на концерті в Грузії / instagram.com/ruslana.lyzhychko

Українська співачка, продюсер, громадська діячка та Народна артистка України Руслана Лижичко взяла участь у благодійному концерті в Тбілісі, кошти з якого будуть спрямовані на реабілітацію дітей, які втратили батьків на війні, або чиї рідні захищають нашу країну.

На сцені Репаблік Івент Холу артистка виконала свою легендарну пісню "Дикі танці" грузинською мовою. Енергійний ролик вона показала на своїй сторінці в Instagram.

"Щойно в Тбілісі я виконала Дикі танці грузинською мовою, показавши,що наші народи рідні, і наша мова - мова серця! Мені було важливо донести всі меседжі грузинам, і я зробила це на сцені", - підписала відео співачка.

відео дня

На сцену Руслана вийшла в традиційному костюмі зі шкіри і заклепок, з прапором України в руках. 49-річна артистка також похвалилася чудовою фізичною формою - рельєфними руками, стрункими ногами і міцним пресом з "кубиками". Завидну фігуру Лижичко зберігає вже довгі роки, і вона також стала фірмовою відзнакою співачки нарівні з потужним голосом, енергійними танцями і шаленою харизмою.

Раніше Даша Квіткова показала спокусливий ролик з її участю, для якого вона знялася топлес - блогерка показала одну з найпривабливіших сторін своєї жіночності.

Також німецька модель, акторка і телеведуча Хайді Клум напередодні ювілею прийняла пропозицію прикрасити собою обкладинку популярного глянцю - вона знялася без макіяжу, в трусах і піджаку на голе тіло.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти