StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Російські пропагандисти брудно обговорили п'яту точку Галкіна: той відповів

3 вересня 2022, 23:00
Російські пропагандисти славляться хамством, безкультур'ям і чорноротістю.
Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова / instagram.com/maxgalkinru

На російському пропагандистському телеканалі НТВ у програмі " Місце зустрічі "ведучі та гості студії" пройшлися " по шоумену Максиму Галкіну, який наважився не засудити кровопролитну війну в Україні, розпочату Росією.

Зокрема, не підбираючи слів, головний російський пропагандист Віталій Мілонов.

На опублікованому відео Мілонов назвав артистів, які не підтримали війну "зграєю співаючих"..титуток". При цьому Аллу Пугачову, яка також не підтримала терориста номер один Путіна, він ображати не став, зазначивши, що вона "явище, туманність, яке є". А ось на адресу Галкіна Мілонов вилив відро помиїв, яких в Росії більше ніж чого-небудь іншого, і назвав артиста "дрібним скунсом в Жовтих штанцях".

відео дня

"Я думаю, потрібно їй розлучитися вже з Галкіним. Галкін-мерзенний тушкан. Його, звичайно, на поріг в Росію пускати не можна. Пнем його під жовту попу в штанях. Пішов він геть!",- заявив Мілонов.

Галкін заперечив пропагандистові, що тема "попи" не розкрита і натякнув на його нетрадиційну орієнтацію.

"Щось придворний кріпак театр здає позиції. У Мілонова стендап заліковіші, несподівані образи, хоча тему "попи" до кінця не розкрив, його вабить моя або будь-яка гумова?"- віджартувався Галкін.

Нагадаємо, раніше російський топовий пропагандист Володимир Соловйов, якого можна сміливо закликати до відповіді разом з Путіним за смерті українських громадян, все ніяк не вгамується з приводу російської співачки Алли Пугачової.

Примадонна російської естради вибрала позицію мовчання, в той час, як її чоловік Максим Галкін, не соромлячись і не боячись, засудив геноцид українського народу.

Безперервна словесна діарея Соловйова з приводу війни в Україні, періодично "забризкує" і Аллу Борисівну, яка по поверненню в Росію мріє набити морду декому.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти