StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Російська співачка боїться, що її іспанську квартиру віддадуть українцям

27 вересня 2023, 23:10
Мало відома співачка Калашникова тепер не скоро знову добереться до Іспанії.
1695845196-8170.jpg
Співачка Калашникова, якій тепер потрібно облетіти пів земної кулі, щоб потрапити в Іспанію / Колаж Главред, фото The Voice

Якась російська співачка Анна Калашникова поскаржилася на проблеми, які заважають їй "підступитися" до її квартирі в Іспанії.

Як розповіла вона пропагандистському виданню МК.ги, тепер, щоб відпочивати не тільки в Геленджику, "зірці" довелося провести 40 годин в дорозі.

"Уявляєте, Європа знову нам закрила кордони. Тільки я провела там півтора місяці і налагодила старі зв'язки в Монако, Франції, Іспанії, так знову закрили пряму дорогу. Тому їдемо через Туреччину. Три роки тому я була в своїй квартирі в Торревьехе, це під Аліканте, і з тих пір ніяк не могла доїхати, і ось вийшло тільки що. Ви просто собі не уявляєте: три дні лісом, два дні — полем, щоб туди дістатися. Три перельоти - більше 40 годин. І стільки ж назад", - скаржиться окупантка.

відео дня

Калашникова найбільше переживала, що в її квартиру заселять біженців з України.

"Ми дуже боялися навали окупантів. Там з цим серйозна проблема. За іспанськими законами якщо вони почнуть там жити і скажуть, що це їх єдиний дах, ти не маєш права їх виставити, хоча це твоя квартира", - каже недалека путіністка, не відрізняючи слово "біженці" від "окупантів".

Нагадаємо, раніше українська співачка-запроданка Ані Лорак, яка замовчує вторгнення РФ в Україну, відверто розповіла про свої стосунки з одіозним співаком Філіпом Кіркоровим.

Пізніше Ані Лорак в міні рознесли за цинічні опуси в її блозі.Артистка вирядилася в сукні, яка ледь прикрила її бюст, і вирішила поміркувати про любов.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти