StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Російська" невістка Ющенка похвалилася стрункими ніжками в міні на розкішному відпочинку

5 квітня 2023, 04:20
Молодша сестра Маші Єфросиніної проводить на втіху відпустку в Арабських Еміратах.
Ліза Ющенко
Ліза Ющенко показала ніжки в мінішортах в Дубаї / instagram.com/liza_u

Блогерка, молодша сестра української ведучої і волонтерки Маші Єфросиніної, і колишня невістка українського політика Віктора Ющенка, Ліза Ющенко насолоджується безтурботним життям в Дубаї.

Драматичні події на її батьківщині Лізу не турбують - вона одружена з російським бізнесменом, і вже багато років живе в рф. І поки країна-окупант продовжує в Україні кровопролитну війну, Ющенко постить на своїй сторінці в Instagram гламурні луки на розкішному відпочинку.

Так, нещодавно блогерка опублікувала серію мрійливий чорно-білих знімків, які були зроблені під час її відпочинку в ОАЕ. Нові кадри цілком присвячені розкішному життю Лізи.

відео дня

На фото вона позує з повним макіяжем в джинсовій куртці оверсайз і джинсових мінішортах. У руці Ющенко тримає паперовий пакет.

У кадрі Ліза задумливо дивиться в далечінь, поки вітер тріпає її волосся. Думки колишньої невістки Віктора Ющенка в цей момент залишаються недосяжні - ними блогерка з підписниками не поділилася.

Ліза Ющенко
Ліза Ющенко показала ніжки в мінішортах в Дубаї / instagram.com/liza_u

Раніше українська співачка, продюсер, громадська діячка і Народна артистка України Руслана Лижичко похвалилася кам'яним пресом у культовому вбранні з "Диких танців".

Також пишнотіла акторка і співачка Селена Гомес побалувала шанувальників знімком з літнім вайбом - у яскравому бікіні, яке підкреслює соковиті вигини артистки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти