StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Римма Зюбіна засудила критику українських акторів на адресу Оксани Байрак: "Для мене це лицемірство"

21 листопада 2022, 15:39оновлено 21 листопада 2022, 18:27
Зюбіна і Байрак довгий час були близькими подругами.
Римма Зюбіна, Оксана Байрак
Римма Зюбіна назвала лицемірами молодих акторів, які працювали з Оксаною Байрак / instagram.com/rimma_ziubina, instagram.com/ksanabayrak

Українська акторка театру і кіно Римма Зюбіна довгий час дружила і завжди із задоволенням знімалася у скандальної режисерки Оксани Байрак, яка з початком повномасштабної війни в Україні стала на бік "русского мира", "дружби народів" та інших російсько-радянських пропагандистських наративів.

З болем у серці Зюбіна в інтерв'ю для Rostyslove Production зізналася, що припинила спілкування та співпрацю з Байрак в 2014 році через політичні погляди режисерки. І хоч цей розрив дався акторці важко, вона не шкодує, що припинила зв'язок з талановитою, але проросійськи налаштованою подругою.

З цього приводу вона також заявила, що вважає лицемірами всіх українських акторів, які співпрацювали з Оксаною Байрак після 2014 року, але зважилися на її публічне засудження лише після 24-го лютого. Зюбіна зазначає, що режисерка ніколи не приховувала свої політичні погляди, тому у раптове прозріння цих акторів не вірить.

відео дня

"Я читала пости деяких молодих акторок, які знімалися в неї. Для мене це лицемірство, бо коли ви йшли на знімальний майданчик, ви вже знали позицію Оксани Байрак. Ви знали, що вона знімає у головних ролях російських акторів. Дуже багато акторів раптом почали писати, виставляти фотографії. Коли ви йшли туди і отримували гроші, у вас була одна позиція. У такому разі напишіть: "Я під час зйомок в Оксани Байрак отримала 10 тисяч доларів. Усі ці гроші я перераховую переселенцям чи на ЗСУ". Це буде чесно та справедливо, бо свою позицію Байрак не приховувала. Вона завжди говорила, кого з політиків підтримує, а ви йшли зніматися", - заявляє Зюбіна.

Раніше стало відомо, що російський музикант-опозиціонер Іван Алексєєв (він же Noize МС), з 2014 року активно підтримує Україну, отримав звання "іноагента" РФ. Сам Нойз цю новину прокоментував з іронією.

Також відомий український телеведучий і шоумен Анатолій Анатоліч жорстко розніс позицію переважної більшості російських акторів, які підтримали криваву війну проти України, розв'язану диктатором Володимиром Путіним.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти