StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Регіна Тодоренко в одному рушнику і панамці показала, як зависає в "російській лазні"

24 листопада 2022, 15:29
Запроданка Регіна розслабляється на своїй новій батьківщині по-повній.
Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко показала свій відпочинок в лазні / instagram.com/reginatodorenko

Зрадниця з Одеси Регіна Тодоренко після народження другої дитини стала відчувати незрозумілу тягу до публічного оголення. Наприклад, вона оголилася на очах у знаменитого спортсмена.

Нещодавно вона стала зіркою Telegram-каналу Боже, яке кончене, який опублікував напівголе фото ведучої. Раніше вона ділилася ним на своїй сторінці в Instagram.

Знімок був зроблений в лазні, де мінімум одягу прийнятний, проте чи варто поширювати голі фото на багатотисячну аудиторію - питання залишається відкритим. Також Тодоренко лукавить: в соціальних мережах вона часто скаржиться на завантажені графік і на те, як складно їй виховувати двох дітей.

відео дня

Але на культурний відпочинок час у неї, все ж знаходиться. У парилку вона вирушила з друзями, де, як в поганих російських фільмах, була накрита "поляна" з міцними напоями і закусками.

На фото Тодоренко а банній шапці-дзвіночку сидить біля столу, примруживши одне око. Плашку з питанням вона спеціально розмістила так, щоб створити ефект повного оголення.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко показала свій відпочинок в лазні / instagram.com/reginatodorenko

Раніше президент України Володимир Зеленський ввів санкції проти артистів, які підтримали війну проти України або мовчали про це. У чорний список потрапила і Регіна Тодоренко.

А ведуча і в вус не дме: нещодавно вона випустила новий музичний альбом розтиражований на російських майданчиках, для обкладинки якого знялася оголеною.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти