StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Зруйнувалося життя і я": Брежнєва зізналася, як її змінило розлучення з Меладзе

25 жовтня 2023, 14:13
Vera зазначила, що була дуже щаслива з продюсером, але новий етап її шляху також приніс їй багато сюрпризів.
Віра Брежнєва, Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва про розлучення з Костянтином Меладзе - співачка висловилася про зруйноване минуле / колаж: Главред, фото: instagram.com/meladzemusic

Українська співачка Віра Брежнєва оголосила про розлучення з музичним продюсером Костянтином Меладзе незвичайним способом - вона випустила перший україномовний альбом, присвячений її переживанням за останні півтора року. Важливу роль в цьому зіграв розрив з коханим.

В інтерв'ю для журналу Viva! артистка зазначила, що розлучення їй далося нелегко - всупереч чуткам вона все ж була щасливою з Меладзе, а тепер вона вчиться створювати свою нову реальність без нього.

"Наче все зруйнувалось, зруйнувалося все моє минуле життя, навіть я сама. Але з кожним днем, проходячи через різні труднощі, я розумію, що стаю все сильніше. І в цьому ще більше правди та істини.Дуже страшно йти у невідоме, дуже страшно відпускати своє минуле. Ми були так щасливі, а зараз це відчувається, наче зовсім інше життя, і час почати все спочатку", - зізнається Брежнєва.

відео дня

Втім, ця нова Віра артистці подобається. Душевні муки привели до її трансформації як особистості і як артистки.

"Я раніше була такою ідеальною, зручною, слухняною і дуже залежною від чужої думки. І зараз зруйнувалась та стара версія, я з нею попрощалась та нарешті змінилась. Тепер я для когось незручна та неідеальна, але для себе я така, яка є - справжня", - розповіла Віра Брежнєва.

Раніше з'явилася новина про те, що онука Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, розійшлася з нареченим-мільйонером Денисом Жадановим після трьох років стосунків.

А українська співачка Світлана Лобода навпаки - приймає привітання з заручинами. Артистка засвітила на фото величезну каблучку з діамантами на безіменному пальці.

Інші новини про Віру Брежнєву і Костянтина Меладзе:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти