StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У головного холостяка 6 сезону буде дитина

14 лютого 2023, 13:19
Іраклі Макацарія та його дружина Ліза Чичуа незабаром стануть батьками.
Іраклі Макацарія, Ліза Чичуа
Іраклі Макацарія, Ліза Чичуа / instagram.com/maqatsa

Грузинський бізнесмен і продюсер, головний герой 6 сезону романтичного реаліті Холостяк, учасник танцювального шоу Танці з зірками, Іраклі Макацарія, який нікого не вибрав під час шоу, але буквально нещодавно одружився на своїй дівчині, 20-річній грузинці Лізі Чичуа, поділився радісною новиною.

На своїй сторінці в Instagram, він виклав фото, де обіймає свою дружину і її вагітний животик. Очевидно, що пара готується стати батьками і чекає свого першого малюка.

Іраклі Макацарія з дружиною
Іраклі Макацарія з дружиною / Instagram

На фото Іраклі ніжно дивиться на свою дружину і тримається за живіт. "З Днем Святого Валентина, моя любов", - підписав він фото.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Іраклі Макацарія одружився на 20-річній грузинці Лізі Чичуа після півтора років стосунків.

Пара зіграла гучне весілля у Тбілісі - з піснями і танцями. Відразу після церемонії молодята вирушили у весільну подорож в теплі краї.

Макацарія на своїй сторінці в Instagram ділиться з шанувальниками яскравими моментами свого медового місяця. Схоже, що Макацарія і Чичуа дійсно насолоджуються товариством один одного - відпочивають на пляжі, купаються, п'ють коктейлі і засмагають.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти