StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Іраклі Макацарія одружився на 20-річній грузинці - перші фото з весілля

24 липня 2022, 19:52
Ліза Чічуа змусила повірити закоренілого холостяка в кохання з першого погляду.
Іраклі Макацарія І Ліза Чічуа
Іраклі Макацарія і Ліза Чічуа одружилися / instagram.com/maqatsa

Грузинський бізнесмен і продюсер, головний герой 6 сезону романтичного реаліті Холостяк, учасник танцювального шоу Танці з зірками Іраклі Макацарія одружився.

Зі своїм холостяцьким життям він розпрощався заради 20-річної грузинської красуні Лізи Чічуа, студентки-медика. До весілля вони зустрічалися більше півтора років.

На проєкті Холостяк Макацарія зізнавався, що не вірить в любов з першого погляду, проте молодша на 17 років Ліза переконала його в один момент. У квітні 2022 року Іраклі зробив своїй обраниці пропозицію.

відео дня

Весілля підготували швидко: вже 23 липня, Макацарія і Чічуа поєдналися узами шлюбу. Закохані святкували створення своєї сім'ї в Тбілісі. Перші кадри з весілля вже з'явилися на сторінці Макацарія в Instagram.

Спершу Іраклі і Ліза повінчалися в церкві, потім - вирушили в ресторан, де пройшов офіційий розпис і свято. Гуляли на весіллі з помпою - наречена змінила як мінімум чотири білих святкових вбрання, разом з Макацарія вони виконали пісню і кілька танців.

Іраклі Макацарія
Іраклі Макацарія одружився - перші кадри з весілля / instagram.com/maqatsa

читайте такожУ коханки Путіна Кабаєвої з'явився залицяльник-футболіст

Раніше український бізнесмен і головний герой 11 сезону романтичного реаліті-шоу Холостяк Михайло Заливако розкрив причину, по якій його пара з Анною Богдан розпалася.

Також шанувальники британської королівської сім'ї припустили, що Меган Маркл тримає принца Гаррі в заручниках - на офіційному заході син принцеси Діани виглядав дуже нещасними.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти