StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Путіністка-жінка Пєскова раптово згадала, що вона - українка: безглузда причина

11 червня 2024, 20:34
3318
Тетяна Навка похвалилася талантом, який отримала на батьківщині, знищення якої вона схвалює.
Татьяна Навка
Тетяна Навка новини - Тетяна Навка розповіла про свій український талант / колаж: Главред, фото: instagram.com/navka_show

Фігуристка Тетяна Навка є дружиною прес-секретаря президента країни-окупанта Дмитра Пєскова, і належить "до кремлівської еліти", за що внесена до санкційних списків багатьох цивілізованих країн. Вона підтримує війну, що особливо цинічно з її боку, адже Навка родом з України.

Щоправда, фігуристка згадує про це рідко. І, що примітно, коли йдеться про її позитивні якості.

Так нещодавно в інтерв'ю для росЗМІ дружина Пєскова заявила, що розуміється на кулінарії і вміє смачно готувати виключно завдяки своєму українському походженню. Щоправда, цим талантом вона користуватися не любить.

відео дня

"Оскільки я з України, я дуже смачно готую. Я розумію толк. Але я готувати не люблю. Комусь це подобається, хтось навіть медитує при цьому. Я краще почитаю книжку, поспілкуюся з рідними, близькими. У мене є помічниця по дому, вона приїхала з Луганська, непогано готує", - заявила Тетяна Навка.

Хто така Тетяна Навка?

Тетяна Навка - радянська і російська фігуристка, олімпійська чемпіонка (2006) у танцях на льоду в парі зРоманом Костомаровим, дворазова чемпіонка світу (2004, 2005), триразова чемпіонка Європи (2004-2006), з 2014 року є дружиною прессекретаря Президента Російської Федерації Дмитра Пєскова. У березні 2022 року США і Японія ввели санкції проти Навки у зв'язку з вторгненням Росії в Україну. Із червня 2022 року - під персональними санкціями Євросоюзу, Великої Британії, Канади, Швейцарії, Австралії та низки інших країн, повідомляє "Вікіпедія".

Останні зіркові новини:

Раніше стало відомо, що покійна співачка Жанна Фріске незадовго до своєї смерті потрапила до рук шахрая. Це сталося під час лікування від агресивної форми раку головного мозку.

Також акторка-путіністка Тетяна Кравченко, яка зіграла Валюху в серіалі "Свати", зірвалася на президента України Володимира Зеленського через його політичні амбіції.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти