StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Могли продовжити життя: Жанна Фріске потрапила до рук шахрая під час лікування

11 червня 2024, 08:07
1724
Жанну Фріске почали лікувати ексклюзивними ліками, після яких вона незабаром померла.
Жанна Фріске
Жанна Фріске проходила лікування у шахрая / колаж: Главред, фото: vk.com/jf_fj

Батько російської співачки Жанни Фріске, яка померла від онкозахворювання, Володимир Фріске зізнався, що їм пропонували лікувати артистку такими самими ліками, як і Анастасію Заворотнюк, але сім'я не встигла через шахраїв.

Як розповів батько співачки в ефірі шоу на росТБ, Жанна деякий час лікувалася в США і там їй стало набагато краще.

"У Нью-Йорку був симпозіум онкологів. Цей лікар подивився аналізи, сказав, я її беру з собою. Буквально за день вони її на приватному літаку привезли в Лос-Анджелес, почали робити уколи, один коштував 16 тисяч доларів, через кожні 20 днів. Зробили до липня, у неї відразу почалися поліпшення. Подивився знімок головного мозку, пухлина почала розпадатися частинами. До цього велика була, більша за куряче яйце, а тут уже маленькими осередками. Вона вже почала ходити, спілкуватися, шпагат робити. Лікар сказав 6 місяців, потім перерва, потім заново", - сказав Володимир.

відео дня

Батьки співачки наполягали на тому, щоб продовжити це лікування, але чоловік артистки Дмитро Шепелєв знайшов нового лікаря, який, за словами Володимира, виявився шахраєм.

"Він запропонував ексклюзивні швейцарські ліки за 200 тисяч євро. Зробив три ампули по 14 тисяч доларів, одну зробили, їй стало дуже погано. Відмовилися. Після цього вона померла. Не міг знайти потім цього лікаря. Я зрозумів, шахраї..." - поділився Володимир Фріске.

Хто така Жанна Фріске?

Жанна Фріске - російська актриса ("Про що говорять чоловіки", "Нічна Варта", "Денна Варта"), співачка, ведуча. Колишня учасниця гурту "Блестящие". У 2015 році у віці 40 років померла від гліобластоми (неоперабельної пухлини головного мозку).

Жанна Фріске - останні новини за темою

Зазначимо,нещодавно померла двоюрідна сестра Жанни Фріске Тетяна від раку, з яким вона боролася з 2022 року.

А також раніше батько Жанни Фріске розповів про сильні напади, які могли зламати хребет співачки. Співачка могла знепритомніти від головного болю, а через жахливі ломки її порадили прив'язувати до ліжка.

Читайте більше про Фріске:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти