StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Путіністка Лоліта тепер співає за їжу в РФ: з'явилися деталі

11 березня 2024, 17:26
6761
Лоліта показала нове відео після повернення в РФ і заявила, що співає за їжу в ресторані.
Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська заспівала в ресторані за їжу / колаж: Главред, фото: t.me/lolitamilyavskaya

Співачка-путіністка Лоліта Мілявська, яка підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, звернулася до офіціанта з проханням. Співачка запропонувала заспівати в обмін на їжу, однак забула слова.

Лоліта опублікувала відео у своїх соцмережах і показала, як усе сталося. Офіціант зізнався співачці, що прокинувся під її пісню. Лоліта відразу ж запропонувала йому заспівати за їжу, а той погодився.

відео дня

Співачка заспівала свою пісню "Не треба, я сама" і забула слова, тому офіціантові довелося їй підспівувати. Потім Мілявська вибрала в меню страву, яку вона заробила.

"Тепер співаю за їжу. Прочитала замітку в минулому поважному виданні. Вирішила спробувати і прокотило", - написала Мілявська під відео.

Хто така Лоліта Мілявська

Лоліта Мілявська - естрадна співачка, акторка, телеведуча, режисерка і продюсерка українського походження, яка у військовому нападі РФ на Україну підтримала країну-терориста Росію.

Додамо, Лоліта розповіла, що має намір допомогти у відновленні храму в одному з "нових регіонів" - маються на увазі окуповані Росією території України. Таким чином співачка хотіла реабілітуватися перед Кремлем після "голої" вечірки Насті Івлєєвої.

А також Лоліті довелося пояснюватися через старий ролик, у якому співачка вітала, за її словами, "колишнього колегу" Володимира Зеленського з перемогою на виборах 2019 року.

Читайте більше про Лоліту:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти