StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лоліта Мілявська вимагає повернути їй роботу в РФ та погрожує вийти на вулиці

7 березня 2024, 13:38
"Скасована" путіністка переживає не найкращий період життя, і зневірилася повернути кошти для існування.
Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська просить дозволу повернутися на сцену / колаж: Главред, фото: t.me/lolitamilyavskaya

Співачка Лоліта Мілявська опинилася серед російських знаменитостей, яких "скасували" в країні-окупанті через участь у голій вечірці Насті Івлєєвої в грудні 2023 року. І якщо інші через майже три місяці стали повертатися із забуття, всі спроби Мілявської реабілітуватися присікають на корені.

Артистка зізнається, що сумує без сцени, і їй не вистачає заробітків з концертів у країні-агресорі. Щоб хоч якось себе зайняти, вона впритул захопилася садівництвом і стала активніше вести блоги в соціальних мережах.

Так, на її каналі в Telegram з'явилося відео, на якому Лоліта із секатором у руках розповідає, як доглядає і підрізає фікуси, які ростуть у неї вдома. Артистка порівняла себе з головною героїнею байки Крилова "Мавпа і окуляри".

відео дня

У підписі до цілком безневинного ролика вона залишила вельми дивний ультиматум з вимогою повернути її на сцену - чи то жартома, чи то всерйоз. "Тут головне - зупинитися вчасно. P.S. Або повертайте мене на роботу, або я перейду на вулицю стригти все, що, на мій погляд, потребує симетрії", - пише Мілявська.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська просить дозволу повернутися на сцену / t.me/lolitamilyavskaya

Хто така Лоліта Мілявська

Лоліта Мілявська - естрадна співачка, актриса, телеведуча, режисер і продюсер українського походження, яка у військовому нападі РФ на Україну підтримала країну-терориста Росію.

Раніше путіністка Лариса Доліна обурила жителів країни-окупанта виходом на подіум в облягаючому вбранні з аксесуаром, яким став прапор рф.

Також російський співак Олександр Малінін заявив, що готовий йти воювати проти України на боці країни-агресора. Варто зазначити, що артист має звання Народного артиста України.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти