StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Лякаюче худа": худа Варнава потрапила на відео

26 липня 2022, 13:59оновлено 26 липня 2022, 14:55
1012
Катерина Варнава, яка підтримала Україну, дуже сильно схудла.
Катерина Варнава
Катерина Варнава / Instagram

Російська телеведуча Катерина Варнава продовжує дивувати своїх шанувальників зовнішнім виглядом.

За інформацією телеграм каналу" тільки нікому", Катерина Варнава прямо лякає своїх шанувальників своєю худорбою. "Катя Варнава вже лякаюче худа. Невже нічого не їсть на стресі після розставання з Молочниковим?"- запитує канал, маючи на увазі недавнє розставання зірки.

відео дня

Зазначимо, що раніше ЗМІ повідомили, що своїй худорбі актриса зобов'язана важкому і виснажливому шлюборозлучному процесу і власним проблемам зі здоров'ям. Виявилося, що фігура актриси зовсім не результат виснажливих дієт.

читайте такожЗмарнілу Варнаву викрили в сильній схожості з Джолі

Відзначимо, що актриса в перші дні вторгнення підтримала Україну. "Протягом кілька годин, я не розумію, в якому паралельному світі я перебуваю... дуже хвилююся, дуже переживаю за близьких, за друзів, за колег. У соціальних мережах мені надходять одне за іншим повідомлення про те, що зараз відбувається.. Різні дуже полярні повідомлення... від прохань не мовчати до персональних звинувачень і погроз. Я дивлюся ваші відео з ваших будинків і вулиць, читаю коментарі про те, як страшно.. І повірте ... нам страшно не менше. Ми шоковані, нам боляче, соромно... навіщо це все відбувається? Для чого? Тут не буде переможців, якщо все так продовжиться".

Раніше Главред повідомляв, що старша дочка української журналістки і ведучої Ольги Фреймут, 16-річна Злата Мітчелл тільки почала пізнавати красу свого тіла. Однак дівчина вже досить впевнено демонструє її всьому світу.

Мітчелл активно веде соцмережі, де час від часу виставляє знімки і відео пікантного змісту. Вона має свій стиль в одязі, в якому елементи гардероба, як правило, нарочито підкреслюють її пишний бюст і стегна, а також тонку талію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти