StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пугачова - не шифоньєр: Максим Галкін емоційно відреагував на вимогу повернути Примадонну в РФ

21 липня 2022, 20:01
Комік підкреслив, що Алла Борисівна сама в змозі приймати подібні рішення.
Максим Галкін і Алла Пугачова
Галкін емоційно відреагував на вимогу повернути Пугачову в РФ / instagram.com/maxgalkinru

Російський комік і шоумен Максим Галкін покинув РФ на самому початку повномасштабної війни в Україні. Цим жестом артист підкреслив своє негативне ставлення до військової політики Кремля.

Разом з ним з країни-агресора виїхала і його дружина - співачка Алла Пугачова. Хоч свою позицію щодо війни в Україні артистка не озвучила, за замовчуванням вважається, що вона підтримує думку чоловіка.

Пугачова і Галкін спершу вирушили до Ізраїлю, зараз перебралися до Латвії, де комік дає концерти. Він час від часу ділиться з шанувальниками кадрами з сімейного життя, яке, схоже, тільки стало щасливіше та міцніше.

відео дня

Однак існує пласт фанатів Примадонни, які вважають Галкіна за його антивоєнну позицію зрадником Батьківщини, який тримає Пугачову в полоні, і не дозволяє їй повернутися в РФ.

Відповідати на ці безпідставні звинувачення шоумен вже дуже втомився, і показав свою емоційну реакцію на черговий подібний випад на своїй сторінці в Instagram. Галкін постарався нагадати, що Алла Борисівна - доросла дівчинка, і сама вирішує, де їй бути.

Коментарі Максима Галкіна
Коментар Максима Галкіна / instagram.com/maxgalkinru

читайте такожДжонні Депп з'явився в компанії нової подруги-розкрито особу рудої незнайомки

Нагадаємо, раніше пропагандистка Маргарита Симоньян почала обурюватися, що шоумен Максим Галкін почав говорити правду про вторгнення Росії в Україну. В ефірі пропагандистського російського телеканалу вона назвала гумориста лицеміром, зрадником і висловилася про його особисте життя.

За антивоєнні висловлювання і засудження політики Кремля на коміка також завели кримінальну справу в Росії через донос "небайдужих громадян".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти