StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Смажить котлети і пече качки: Пугачова виходжує тяжкохворого Моїсеєва

16 липня 2022, 14:14
Артисти дружать протягом багатьох років.
Борис Моїсеєв, Алла Пугачова
Пугачова виходжує тяжкохворого Моїсеєва / скріншот

Співак Борис Моїсеєв залишив сцену вже сім років тому. Артист переніс два інсульти, і періодично виникають чутки про те, що артист знаходиться в дуже сумному стані.

Концертний директор зірки Сергій Горох їх спростовує-за його словами, Моїсеєв почуває себе нормально. Більш того, співак має намір відвідати Юрмалу, де зустрінеться з Аллою Пугачовою.

"Раз на два місяці його оглядає лікар, ніяких особливих проблем немає. Ми з ним бачимося кожен день, і він незмінно в гарному настрої. В кінці липня збираємося поїхати в Юрмалу, зараз займаємося формальностями, уточнюємо, що необхідно для в'їзду. Два роки там не були через пандемію. Боря дуже сумує за Юрмалою", - розповів російським журналістам Горох.

відео дня

Також він зазначив, що Примадонна взяла шефство над другом молодості і колегою.

читайте також"Прощається з життям щодня": прикутий до ліжка Моїсеєв молить про смерть"Кожен місяць вона надсилає для Бориса візок з продуктами – просто величезну, я насилу можу її завезти в квартиру. У візку - все, що він любить, багато всього смачного. Коли Алла Борисівна перебувала в Москві, то часто готувала Борі його улюблені котлети, в останній раз перед від'їздом передала качку в абрикосах", - розповів концертний директор Моїсеєва.

Раніше музичний продюсер, шоумен і співак Олексій Потапенко не на жарт налякав шанувальників своїм зовнішнім виглядом. Довгий час він не публікував свої фотографії або відео зі своєю участю, що викликало у його аудиторії чимало занепокоєння.

Нещодавно він показав ролик і серію знімків, зроблених під час благодійного концерту для українців у Мадриді. Його вигляд приголомшив фанатів - половина обличчя перекошена і нерухома, як іноді трапляється при інсульті.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти