StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пропутінська "Червона шапочка" Поплавська сплавила старшого сина на війну в Україні

21 листопада 2022, 14:37
Яна Поплавська підкреслила, що не стала відмовляти Клима, який нещодавно став батьком, від ідеї стати гарматним м'ясом на війні.
Яна Поплавська
Яна Поплавська відправила старшого сина Клима на фронт / instagram.com/the_yana_poplavskaya

Російська акторка Яна Поплавська, яка за свою кар'єру не зіграла нічого значніше Червоної шапочки, коли була ще дитиною, тепер вдарилася в ура-патріотизм і випхала свого старшого сина, у якого є довідка про непридатність, на фронт.

Раніше вона робила гучні заяви, що піде на війну, якщо її чоловіків покличуть. Ймовірно, під тиском владної матері, 37-річний Клим Гінзбург прогнувся, і відправився проходити військову підготовку, залишивши вдома дворічну дитину.

Поплавська на пропагандистському телеканалі розповіла, що це, мовляв, самостійний вибір Клима - вона його не підштовхувала, але і не відмовляла. Мотивація її сина - йти на фронт і ставати частиною геноциду українського народу, щоб радикально налаштовані росіяни не подумали про нього погано. Мовляв, він не "диванний експерт", а його дворічний син пишатиметься.

відео дня

"У грудні він вже буде на Донбасі. Відмовляти я не можу. Не маю права. Я боюся! Я думаю, що будь-яка мати боїться скажено. Я замовкла, обняла його і сказала, що я ним пишаюся і я його люблю", - розповіла Поплавська.

Раніше стало відомо, що російський музикант-опозиціонер Іван Алексєєв (він же Noize МС), з 2014 року активно підтримує Україну, отримав звання "іноагента" РФ. Сам Нойз цю новину прокоментував з іронією.

Також відомий український телеведучий і шоумен Анатолій Анатоліч жорстко розніс позицію переважної більшості російських акторів, які підтримали криваву війну проти України, розв'язану диктатором Володимиром Путіним.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти