StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Продюсер Полякової передбачив долю Винника: "Він не в собі, в іншій реальності"

3 липня 2023, 12:07
Михайло Ясинський зазначає, що перспективи у Олега Винника є, але становище його дуже хитке.
Михайло Ясинський, Олег Винник
Михайло Ясинський прокоментував інтерв'ю Олега Винника для КРП / колаж: Главред, фото: instagram.com/mikeyasinsky, скріншот YouTube

Український співак Олег Винник був дуже популярний в нашій країні до повномасштабного вторгнення рф в Україну. Однак, коли почалася війна, артист мовчки зник з радарів.

За уривчастими чутками стало відомо, що він повернувся до Німеччини, де жив і будував кар'єру довгий час, через сильну хворобу. Через рік мовчання, за який будувалися найфантастичніші теорії про долю Винника, він все ж зважився на інтерв'ю.

Проект КРП викликав широкий суспільний резонанс - під час бесіди співак начебто і відповів на питання про своє життя, але вимовлене ним залишило осад. Музичний продюсер Михайло Ясинський, який співпрацює зі співачкою Олею Поляковою, висловив Славі Дьоміну, яка в нього думка про раптову появу Олега Винника в суспільному просторі.

відео дня

"Я його не засуджую. Я розумію психологію артиста. Він міг злякатися, міг захворіти, але він повинен був сказати про це. Зараз я бачу людину, яка нічого не розуміє. Я розчарований. І якщо таке відчуття є в українців, то питання: чи прийдуть вони на його концерт? Він справжній, і по-справжньому не в собі", - говорить він про втечу співака.

Водночас він переконаний, що Винник і зараз зможе зібрати великий зал, однак це буде пов'язано з певними складнощами, до яких він морально не готовий. "Він може продати квитки на концерт у Палаці спорту, але умови навколо нього складуться так, що він подумає: "Ну, його нафіг. Це стрес, якісь журналісти, активісти". Він може сказати, що не вийде на сцену, бо не буде голосу. А артисти схильні до психічних розладів. Але я вважаю, що навіть ці умови завтра можуть зникнути", - зазначає Ясинський. Продюсер також висунув припущення, що артист знаходиться під чиїмось сильним впливом, який заважає йому тверезо мислити. Цей вплив і "відірваність" від України за кордоном і створили у глядача відчуття штучності інтерв'ю Олега Винника для КРП

"Зараз інша реальність, і вона буде ще змінюватися. Я не знаю, яка реальність У Олега, може на нього є якийсь вплив. Може якась людина щось заливає йому в вуха. Можливо, він щось усвідомлює. Я знаю, багато людей, яким хтось щось говорить, погрожує, особливо якщо ти перебуваєш в Німеччині", - додає музичний продюсер. Також він переконаний, що Винник може повернутися на сцену, але для цього йому доведеться зробити висновки.

Раніше Олег Винник розповів, яка доля чекає його суперхіти, які були написані російською мовою - співак відповів, чи буде він слідувати тренду з перекладом пісень українською.

Також співак вперше розкрив подробиці особистого життя - хто його дружина, чи є у них дитина, і чому не говорив про свою сім'ю раніше, коли був на піку слави.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти