StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Приймає вітання: Надю Дорофєєву застукали з каблучкою на безіменному пальці

3 квітня 2023, 17:50
6668
Офіційно вільною жінкою Додо стала лише кілька місяців тому.
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва показала каблучку на безіменному пальці / instagram.com/nadyadorofeeva

Українська співачка Надя Дорофєєва знайшла любов в особі давнього друга сім'ї - ресторатора і музиканта Міші Кацуріна. Про їх роман чутки стали ходити практично одразу після того, як в березні 2022 року Додо і Дантес оголосили про розставання.

І хоч розлучення Володимира і Наді відбулося лише в січні 2023-го, роман артистки з Кацуріним набирає обертів. І, здається, стає дуже серйозним.

На своїй сторінці в Instagram Дорофєєва виклала серію фотографій в новому вбранні. На одному зі знімків вона ненавмисно "засвітила" кільце на безіменному пальці - фотографувала свій манікюр, який гармонійно поєднувався з її образом від відомого бренду.

відео дня

Шанувальники одразу ж помітили у співачки незвичайний аксесуар, і почали вітати її з заручинами в коментарях: "Вітаю з одруженням!"," Я одна бачу каблучку?", "Як ненароком засвітити обручку❤️", " Коли весілля вже?".

Між тим сама Дорофєєва вирішила поки не коментувати, чи була каблучка на пальці просто прикрасою, або ж скоро шанувальників її творчості чекають новини про весілля артистки з обранцем.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва показала каблучку на безіменному пальці / instagram.com/nadyadorofeeva

Раніше український співак і комік Володимир Дантес, колишній чоловік Наді Дорофєєвої, заступився за артистку - він жорстко осадив глядачку, яка вирішила образити Додо в його присутності.

Також стало відомо, що шлюб американської поп-ікони Брітні Спірс та її молодого чоловіка Сема Асгарі дав тріщину - інсайдер розповів, чому їхній союз зараз переживає не найкращі часи.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти