StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Принцу Гаррі дозволили надіти військову форму

16 вересня 2022, 10:45
Раніше Гаррі було сказано бути в цивільному одязі, незважаючи на його службу в армії.
Принц Гаррі і Меган Маркл
Принц Гаррі і Меган Маркл / instagram.com/sussexroyal

Принцу Гаррі дозволили надіти свою військову форму. Одягатися в неї він зможе в цю суботу під час спеціального бдіння на честь королеви Єлизавети II.

За інформацією Page Six, Гаррі, якому раніше заборонили з'являтися у військовій формі, не просив про зміну. "Він просто був готовий носити все, що планувала його бабуся. Він зосереджений на тому, щоб вшанувати її, ось і все. Якщо його захочуть побачити у формі, у мене немає підстав думати, що він не підкориться", — говорить джерело видання.

"Герцог Сассекський служив своїй країні і користується великою повагою в Збройних силах завдяки всьому, що він зробив для ветеранів. Важливо, щоб онуки королеви відчували себе комфортно, коли вони разом сумують за своєю улюбленою бабусею", - повідомило інше джерело видання The Daily Star.

відео дня

Очікується, що вісім онуків королеви, в тому числі принци Вільям і Гаррі, в суботу ввечері встануть на 15-хвилинне бдіння поруч з труною своєї бабусі.

Інші онуки королеви, в тому числі принцеси Беатріс і Євгенія, Зара і Пітер Філіпс, леді Луїза і Джеймс, віконт Северн, також візьмуть участь у бдінні в Вестмінстер-холі.

І поки залишається незрозумілим, чи отримав Гаррі дозвіл надіти свою військову форму на похорон в понеділок.

Зазначимо, що принцу Гаррі заборонили надягати військову форму на службу у Вестмінстерському палаці, яка пройде з нагоди смерті Єлизавети II. При цьому синові королеви, принцу Ендрю, дозволили одягатися в мундир як виняток.

Нагадаємо, герцог Сассекський, четвертий онук королеви Єлизавети II принц Гаррі уперше виступив з офіційною заявою після смерті вінценосної бабусі.

На сайті організованого ним благодійного фонду Archewell тепер залишилася лише одна сторінка, яка називається"в пам'ять про Її Величність королеві Єлизаветі II (1926-2022 рр.)".

Там Гаррі опублікував свої роздуми про смерть улюбленої бабусі, а також адресоване їй прощальне слово:

"Святкуючи життя моєї бабусі, Її Величності Королеви, і оплакуючи її втрату, ми всі згадуємо про те, що вона була дороговказним компасом для багатьох у своїй прихильності служінню і обов'язку. Нею захоплювалися і поважали в усьому світі. Її непохитна грація і гідність залишалися істинними протягом усього її життя, а тепер і її незмінною спадщиною. Повторимо слова, які вона вимовила після смерті свого чоловіка, принца Філіпа, слова, які можуть втішити всіх нас зараз: "Життя, без сумнівів, складається з останніх розставань, але також і перших зустрічей".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти