StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Принц Вільям та Кейт Міддлтон публічно пішли на примирення з принцом Гаррі

15 вересня 2024, 14:06
14022
Це перше офіційне звернення членів британської королівської сім'ї до свого бунтівного родича за довгий час.
принц Гаррі, принц Вільям, Кейт Міддлтон, принцеса Кетрін
БКС, принц Вільям та Кейт Міддлтон показали готовність помиритися з принцом Гаррі / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

2020 року британська королівська сім'я розкололася, що активно висвітлювалося в пресі - герцоги Сассекські Гаррі та Меган ухвалили рішення скласти із себе королівські обов'язки та переїхати до США. Відтоді стосунки з родичами-втікачами в родині короля Великої Британії дуже натягнуті.

Не останню роль у цьому відіграли інтерв'ю, документальні фільми та книжки, які випускають принц Гаррі та Меган Маркл. У них Сассекські критикують своїх британських родичів. Тож не дивно, що міцнішими стосунки в королівській родині від цього не стають.

У пресі часто обговорюють, чи можливе примирення британської королівської сім'ї з бунтівним родичем, який і сам, схоже, не дуже-то й прагне йти на контакт. Тепер стало очевидно: одна зі сторін конфлікту готова закопати сокиру війни.

відео дня

Так сьогодні, у день 40-річчя принца Гаррі, від імені короля Чарльза III та інших членів британської королівської сім'ї було опубліковано в соціальних мережах офіційне звернення до іменинника з привітаннями. Принц і принцеса Уельські Вільям і Кетрін також опублікували його фотопортрет у своєму блозі в Instagram. Це перший дружній жест такого плану в бік ювіляра за довгий час.

принц Гаррі
БКС, принц Вільям і Кейт Міддлтон показали готовність помиритися з принцом Гаррі / instagram.com/princeandprincessofwales

Хто такий принц Гаррі

Принц Гаррі, герцог Сассекський - є п'ятим у списку спадкоємців британського престолу. Одружений з 2018 року на американській актрисі Меган Маркл, яка в 2019 році народила сина Арчі, а в 2021 році дочку Лілібет. У 2020 році Гаррі і Меган склали з себе обов'язки, пов'язані з королівською сім'єю, і переїхали в США, повідомляє Вікіпедія.

Принц Гаррі та Меган Маркл - останні новини:

Раніше стало відомо, що герцоги Сассекські ледь не повторили жахливу долю принцеси Діани - принц Гаррі та Меган Маркл ледь не потрапили в аварію через папараці, які переслідували їх на автомобілі 2 години.

Також стало відомо, що Меган Маркл у США спіймали на брехні. Через недобросовісно виконану роботу їх в Америці, куди обидва так прагнули, стали називати "королівськими шахраями".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти