StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Приїжджайте і замініть мого чоловіка": Влад Яма в плавках посверкав лисиною в США і "отримав" в мережі

3 лютого 2023, 14:49
Влад Яма виклав у Мережу своє фотого на маямському пляжі. І негайно, причому досить жорстко, був розкритикований фоловерами.
Влад Яма
Влад Яма / колаж фото УНІАН та Instagram

Український танцюрист і суддя реаліті-шоу Влад Яма, який вже майже рік не з'являється в рідній країні, виклав фото, зроблене на пляжі в Майамі.

Для більшого ефекту він приміряв на себе образ героя популярного в 90-ті серіалу "Рятувальники Малібу" – одягнувши червоні плавки і з поплавком в руках. Плюс легендарна лисина ями при цьому завзято виблискувала на сонці.

Під постом написано, що його підписники можуть придбати особливі благодійні лоти з танцюристом, частину коштів від яких Яма планує передати на потреби ЗСУ. Але цей трюк йому не допоміг. Фоловери все одно його розкритикували.

Влад Яма

"А ну так, тільки еліта може допомогти за кордоном? А звичайні люди, які не мають великої можливості взагалі їздити туди,так воюють на "нулі", в окопах. Браво коментаторам. ВСУ- ви найкращі! Смерть ворогам!", "Так що – зустріч можна організувати в Майамі?", "Ця мала частина (воюючих на фронті вже так втомилася. І ще їм кажуть, що міняти ніким. Ті, хто поїхав − приїжджайте і замініть мого чоловіка і його побратимів. Не треба вже допомагати грошима або ще чимось. Повірте − вже все є за стільки місяців війни", - написали вони.

Влад Яма
Влад Яма
Влад Яма

Нагадаємо, раніше Ліліана Кудлай, дружина танцюриста Ями, на своїй сторінці в Instagram розповіла, чому він не повертається на батьківщину в такий складний для неї період. Жінка зазначає - вони з чоловіком займаються волонтерством і допомагають співвітчизникам на "своєму фронті".

Виходячи з цього абсолютно неважливо, де саме Яма знаходиться зараз. Ліліана нібито вдячна чоловікові за те, що їхня сім'я зараз знаходиться в безпеці.

А питання, чому він не відправив сім'ю в безпечне місце, а сам потім не пішов воювати, Ліліана і назвала нетактовним. "По-перше, я вважаю, що ставити такі питання, як мінімум, некоректно. Це особиста справа кожного. У кожного різні історії та причини. Кожен переживає війну по-своєму. Я поважаю вибір кожного", - висловилася вона.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти