StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зрадниця "страждає": як зараз живе Повалій, яка втекла з України

4 червня 2023, 13:23оновлено 5 червня 2023, 11:14
Таїсія Повалій покинула Україну понад 10 років тому.
Таїсія Повалій
Як живе Повалій, яка втекла з України / скріншот YouTube

Співачка Таїсія Повалій, яка вперто мовчить про війну на батьківщині, нещодавно забрала з України маму. Тепер вони живуть разом на орендованій квартирі.

58-річна співачка проживає і працює в Росії вже понад 15 років, але досі не може дозволити собі купити власне житло в Москві. Замість цього їй доводиться винаймати квартиру, пишуть росЗМІ.

Виявляється, Повалій вже втомилася від безперервних переїздів і оренди квартир. Цього року її житлові умови погіршилися, і тепер вона змушена жити з мамою і чоловіком в трикімнатній квартирі. Вартість цієї квартири в елітному комплексі становить 150 тисяч рублів на місяць.

За інформацією журналістів, Повалій не може дозволити собі купити житло в Москві. Ціни на нерухомість там високі, і вона не зацікавлена в покупці звичайної квартири на околиці міста.

Нагадаємо, раніше співачка українського походження Таїсія Повалій вперше за довгий час дала офіційне інтерв'ю. Очікувано, що вона захотіла говорити лише з пропагандистськими ЗМІ, а про війну, яку Путін розв'язав проти України, вона не сказала Ні слова.

Повалій розповіла, чи планує ще заводити дітей у своєму поважному віці, і поскаржилася на згасання інтимного життя зі своїм продюсером, за сумісництвом чоловіком-путіністом, Ігорем Ліхутою.

Дивіться відео про те, проти яких українських артистів-зрадників Україна ввела санкції:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти