StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лорак і Повалій не залишають спроб дати концерт у Москві

13 травня 2023, 12:56оновлено 13 травня 2023, 13:33
Ані Лорак і Таїсія Повалій щосили намагаються налагодити свої жалюгідні життя в терористичній Росії.
Лорак, Повалій
Лорак і Повалій намагаються заробити в Росії / соцмережі

Українські співачки-запроданки Ані Лорак і Таїсія Повалій, які встали на бік Росії, не залишають спроб заробити в їхній улюбленій терористичній Росії.

І це незважаючи на те, що і в однієї, і в іншої, вже скасували кілька концертів, вказавши на двері.

Зокрема, Лорак в недавньому інтерв'ю російській пропагандистці заявила, що не підтримувала українську армію, яка, в тому числі захищає і її будинок. Тим часом це не завадило російській владі скасувати її концерти в кількох російських містах.

відео дня

У той же час, на офіційному сайті співачки повідомляється про концерти в Казахстані та Узбекистані в травні. На вересень намічено одне шоу в Москві. Лорак все ще сподівається заробити свої криваві рублі в Росії. Очікується, що на сцену також вийде путініст, який спонсорує російську армію, Філіп Кіркоров.

В іншої запроданки Повалій був запланований тур по Росії, але кілька концертів навесні скасували без вказівки причин. Проте вона стала гостею музичного шоу "Моя мелодія" разом з путіністкою Любов'ю Успенською. А 9 травня виступала на концерті до вакханалії під назвою День Перемоги, пише РИА Новости.

Скасування концертів Лорак в Росії

Варто зазначити, що нещодавно Ані Лорак дала нібито благодійний акустичний концерт, отримані кошти від якого мали піти "людям, які потребують допомоги".

За словами зрадниці, потрібна була допомога жінкам (Лорак не говорить українкам, хоча це мається на увазі), які залишилися без даху над головою. Пізніше виявилося, що вона допомагала людям, які постраждали від російської агресії.

Відзначимо, що раніше стало відомо про те, що оголошений напередодні гастрольний тур співачки швидше за все не відбудеться, як мінімум в Краснодарі. "Ми - жителі проти того, щоб в нашому місті "влаштовували шоу" люди, які зізнаються в любові правлячій в Україні владі, що воює проти нас", - говорить чиновник.

Він також додав, що жоден актор, співак чи співачка, які мають таку позицію щодо війни та жорстокого нападу терористичної Росії на Україну, не будуть тут заробляти.

Тепер же, слідом за Краснодаром, концерт скасували в Ростові, також під питанням її виступ у Воронежі. А громадські діячі, за інформацією медіа, вимагають визнати українську співачку, яка намагається "всидіти на двох стільцях", іноагентом. "Звернення вже в Генпрокуратурі", - повідомляють росЗМІ.

Злякавшись того, що вона позбудеться свого єдиного заробітку, Лорак поспішила виправдатися і заявила, що українська влада поставила їй ультиматум.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти