StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зрадниця Соломко показала, як проводить час зі своїм новим чоловіком

22 лютого 2024, 10:36оновлено 22 лютого, 12:01
4169
Соломко насолоджується життям, але чомусь не в терористичній Росії.
Яна Соломка хвалиться побаченнями
Яна Соломка хвалиться побаченнями / Колаж Главред, фото Instagram / yana.solo

Українська співачка Яна Соломко, яка народилася в Полтавській області, брала участь в українських шоу і виступає під псевдонімом Soyanna, а також вибрала сторону Росії, яка жорстоко напала на її рідну Україну, похвалилася своїм закордонним відпочинком з новим чоловіком.

На своїй сторінці в Instagram, вона виклала фото, як відпочиває на березі чи то моря, чи то океану. На пікніку, який Соломко, швидше за все, влаштувала для свого нового залицяльника, сервірований "стіл", а також грає саксофоністка.

"Для тебе, моя любов", - написала запроданка.

відео дня

Вона також показала, як гладить чоловічу руку, обвішану браслетами. Коментарі до свого посту зрадниця закрила, так як боїться нарватися на чергову хвилю хейта.

До слова, нещодавно у Соломко на сторінці був ряд сторіз, як вона відпочиває в Парижі. Пізніше, запроданка їх видалила.

Очевидно, що для європейських канікул співачка використовує український паспорт, який у неї досі не анульований за зраду Батьківщини.

Нагадаємо, раніше Соломко в кооперації з божевільним українським продюсером і зрадником Юрієм Бардашем, вона записала нову пісню, з якою пробила чергове дно. У даній композиції вона підтримує російських окупантів, які ґвалтували і вбивали українських жінок і дітей.

Пізніше також співачка несподівано виклала фотографію своєї дочки, з якою до переїзду в терористичну Москву, вона жила в Майамі. Тепер же вона знову з'явилася в Маямі, мабуть, щоб проводити свою дочку в школу, у якої, за деякими даними, є американський паспорт. Пост вона підписала українською мовою.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти