StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Українська співачка Яна Соломко випустила пісню на підтримку російських окупантів

22 лютого 2023, 14:03оновлено 22 лютого 2023, 14:33
Ні честі, ні совісті, все на продаж - і душа, і тіло. Все це-слова про колись українську співачку Яну Соломко.
Яна Соломко
Яна Соломко / Instagram

Українська співачка Яна Соломко, яка народилася в Полтавській області, брала участь в українських шоу і виступає під псевдонімом Soyanna, вибрала сторону Росії, яка жорстоко напала на її рідну Україну, і активно виступає там.

Більш того, в кооперації з божевільним українським продюсером і зрадником Юрієм Бардашем, вона записала нову пісню, з якою пробила чергове дно. У даній композиції вона підтримує російських окупантів, які ґвалтували і вбивали українських жінок і дітей.

Свою композицію "ННН" вона присвятила "всім люблячим" серцям, а саме окупантам, яких чекають не дочекаються з унітазами їхні російські дружини. На своїй сторінці в Instagram (українці, ви знаєте, що робити далі - авт.), вона сердечно дякує Бардашу, який "повірив у неї", а також зрадив і обливає брудом свою країну.

відео дня

Російське видання Informing.ru, так описала новий "хіт" нікому не відомої Соломко: "Трек розповідає про переживання за долю коханого, який виконує обов'язок перед своєю батьківщиною. У ролику з'явився монумент "Героям-панфіловцям" в Дубосеково, біля нього і стоїть SOYANA".

"Ми живемо в час, коли треба вибирати, з ким ти і хто ти. Час, коли чоловік захищає землю зі зброєю в руках, а жінка чекає його, молиться за перемогу добра, дає йому підтримку нескінченної і безумовної любов'ю. У пісні співачки - вибір, живе відповідно до нього, все зійшлося. Любов, Музика, Надія", – заявив недалекий Бардаш.

Сама запроданка Соломко заявила, що в пісні багато болю і благання безлічі жінок, "таких, як я, чиї чоловіки знаходяться далеко від дому, виконують свій обов'язок".

До речі, сама Соломко завбачливо обмежує коментарі до своїх постів, мабуть, побоюючись справедливого негативу своїх земляків. Колишніх земляків.

Зазначимо, раніше на одному з російських концертів співачка Яна Соломко, яка перебралася жити в Росію після масштабного вторгнення Росії в Україну, навіть заявила, що їй дуже приємно "бути тут". А всією її концертною діяльністю займаються російські менеджери.

Тоді коментатори не залишилися осторонь і стали волати до совісті українки, яка як і Ані Лорак, продалася, незважаючи на війну в її країні.

Так, уродженка України, поп-співачка Ані Лорак, як і раніше ні слова не говорить з приводу війни, яку путінська Росія (де вона працює вже більше восьми років) розв'язала проти України, захопилася новим треком свого давнього приятеля-співачка Філіпа Кіркорова (давнього і запеклого фаната Кремля).

Лорак вирішила на своїй сторінці в Instagram прорекламувати його новий трек" якщо ти підеш", яку Кіркоров виконав для російського пропагандистського фільму"Нюрнберг". Вона залишила посилання на трек і порекомендувала фоловерам послухати.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти