StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зрадниця Седокова заспівала пісню "ВіаГри" і показала, як "кайфує" її молодий чоловік

7 листопада 2022, 17:13оновлено 7 листопада 2022, 17:57
Седокова згадала молодість і вирішила заспівати пісні, на яких заробляла в Україні.
Анна Седокова
Анна Седокова / instagram.com/annasedokova/

Співачка українського походження Анна Седокова, яка не помічає війни в Україні і продовжує працювати на Росію, переспівала пісню українського колективу "Віагра". Раніше з'явилася інформація про те, що права на пісню "Не залишай мене, коханий" Седокова, яка то худне, то гладшає, викупила у російського композитора Костянтина Меладзе.

Зокрема, вона виклала шматочок пісні, яку заспівала вже сама, без своїх колег з Віагра. До речі, виконання нічим не відрізняється від попереднього, колективного.

Вона також заявила, що найбільше від пісні "тягнеться" її чоловік, якому на момент релізу оригінальної версії було 12 років.

відео дня

"Раз обіцяла ексклюзив. Через пару годин видалю напевно. Ловіть для моїх самих самих початок першого куплета. Чоловік мій найбільший фанат. Особливо цієї пісні. Здається йому було тоді 12", - написала вона в Телеграм.

Нагадаємо, раніше сама Седокова заявила, на неї нещодавно зійшло осяяння і зрадниця раптом "усвідомила", що їй потрібно прийняти своє минуле, а не відмовлятися від нього, сказала Седокова, мабуть, маючи на увазі українську групу Віагра і свою коротку участь в ній. І все це "допоможе їй йти далі".

"Вилікувало" Седокову караоке, де її друзі попросили заспівати пісню групи. Артистка, яка працює на Росію заявила, що цей похід буквально став психотерапевтичним.

"Я ніби відкрила двері, яку тримала за сімома замками у себе в душі, і у мене полилися сльози. Я відразу ж написала Костянтину Меладзе, що хотіла б купити права на цю пісню. Він відповів: "чудова ідея!"Думаю, для нього теж важливо, щоб його пісні продовжували жити", - заявила Седокова.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти