StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Седокова клянчить у Меладзе пісню українського гурту

25 жовтня 2022, 16:02
Співачка, яка працює на Росію, просить пісню українського гурту.
Анна Седокова
Анна Седокова / instagram.com/annasedokova/

Українська співачка Анна Седокова, яка різко "забула", що вона українська артистка і продовжує жити розкошуючи, працювати на Росію, як ніби нічого не сталося і вона не обстрілює мирні українські міста.

Тепер же вона вирішила випросити пісню групи ВіаГра у продюсера і композитора Костянтина Меладзе. Про це пишуть російські ЗМІ.

Як заявила сама Седокова, на неї нещодавно зійшло осяяння і зрадниця раптом "усвідомила", що їй потрібно прийняти своє минуле, а не відмовлятися від нього, сказала Седокова, мабуть, маючи на увазі українську групу ВіаГра і свою коротку участь в ній. І все це "допоможе їй йти далі".

відео дня

"Вилікувало" Сєдокову караоке, де її друзі попросили заспівати пісню групи. Артистка, яка працює на Росію заявила, що цей похід буквально став психотерапевтичним.

"Я ніби відкрила двері, яку тримала за сімома замками у себе в душі, і у мене полилися сльози. Я відразу ж написала Костянтину Меладзе, що хотіла б купити права на цю пісню. Він відповів: "Чудова ідея!" Думаю, для нього теж важливо, щоб його пісні продовжували жити", - заявила Седокова.

читайте такожСедокова виклала свої "м'ячі": репер-любитель ракет Джиган оцінив

Нагадаємо, раніше Седокова похвалилася результатами свого схуднення.

Відпочиваючи в Мексиці зі своїм чоловіком, вона все ніяк не могла зрозуміти, чому не виходять гарні фото.

"Хочу показати вам фото, після яких я сказала собі досить. Пози не вийшло. На нервовому грунті я перестала себе обмежувати, їла все що хотіла, не займалася. Панічні атаки, депресія. Але чому? У мене ж сім'я мрії, я живу в Майамі, поруч всі діти. Ми пішли на концерт The Weekend. І чоловік зробив це фото у фіолетовій футболці", - пише вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти