StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Зрадила і Батьківщину, і себе": зірка "Будиночка на щастя" розповіла, як ставиться до мовчуньї Безрук

18 лютого 2024, 11:36
Актриса Віталіна Біблів розповіла, як ставиться до колеги-втікачки Галини Безрук, яка будує кар'єру в країні-агресорі РФ.
Безрук, Біблів
Безрук, Біблів / колаж Главред, фото УНІАН

Відома артистка театру і серіалів Віталіна Біблів вважає, що її колишня близька подруга і колега за комедійним серіалом "Будиночок на щастя" акторка Галина Безрук зрадила не тільки Україну, а й саму себе. Про це артистка розповіла в інтерв'ю Аліні Доротюк.

"Ще намагаюся зрозуміти, чому так. Я розумію, вона зробила такий вибір на користь дитини, але це ж можна не випинати. Коли бомбили її рідний Краматорськ, вона виходила на червону доріжку до Михалкова. Михалков, який ненавидить українців. Перш ніж публікувати такі речі, я б подумала, чи не буде боляче моїм рідним, знайомим. Не знаю, може вона вивезла всіх своїх рідних у безпечне місце, в Росію. Це її вибір, її шлях і вона буде сама за нього потім відповідати. Через якісь роки, але, я думаю, що вона буде за це відповідати. Сама перед собою, насамперед. Як це жити, коли ти зрадив не тільки Батьківщину, а ще й себе. Мені, чесно кажучи, її шкода. Я постійно намагаюся її виправдати. Стояла на її захисті дуже довго. Але в якийсь момент не змогла. Хтось повернувся. Як Любава Грешнова. Тут не була потрібна. Витирали ноги", - заявила Біблів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що молодша дочка Ольги Сумської Ганна Борисюк поділилася своїми переживаннями за свою сестру Антоніну Паперну, з якою до війни та її втечі до Москви була дуже близька.

відео дня

Також мовчання порушив російський зять Ольги Сумської, актор Володимир Яглич. Як і Паперна, він дуже довго ховав голову в пісок, і намагався дотримуватися позиції про "артистів поза політикою".

Вас можуть зацікавити такі тексти:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти