StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Гавкаючі фекалії": Макаревич жорстко пройшовся по росіянам

19 травня 2023, 15:21оновлено 19 травня 2023, 15:56
Співак Андрій Макаревич висловився про те, чи збирається він коли-небудь виступати перед росіянами.
Тетяна Лазарєва поспілкувалася з Андрієм Макаревичем
Тетяна Лазарєва поспілкувалася з Андрієм Макаревичем / скріншот

Лідер групи "Машина часу" Андрій Макаревич, який одним з перших засудив загарбницьку війну Росії проти України, жорстко пройшовся по всьому "великому" російському народу і назвав їх відповідним словом.

Про це артист заявив в інтерв'ю російській артистці Тетяні Лазарєвій, яка також не підтримує загарбницьку війну Росії проти України.

Лазарєва запитала, навіщо Макаревич продовжує їздити з гастролями, але не в Росії, яка розв'язала криваву війну проти України.

"По-перше я люблю концерти, по-друге це цікаво, По-третє потрібно ж заробляти якось. Нічого не змінилося. Просто я більше не відчуваю того смороду, який поширений в Росії", - каже Макаревич.

За словами Макаревича, у нього немає ні найменшого бажання ні їх бачити (росіян - авт.), ні з ними спілкуватися.

Він також згадав, що в терористичній Росії провели народне опитування, в якому поставили питання про те, за яких обставин можна буде пустити Макаревича в Росію. При цьому вони не запитали, чи хоче повернутися в Росію сам артист.

На відео - діалог Тетяни Лазарєвої та Андрія Макаревича:

"У мене ні найменшого бажання немає. Ось лопне ця влада, рано чи пізно. Це питання часу. І ось це гавкаюче г..но затихне. Але нікуди не дінеться. Воно ж там залишиться. І я поїду для них співати? Та ніколи в житті", - відрізав артист.

Нагадаємо, раніше Андрій Макаревич, який одним з перших засудив загарбницьку війну Росії проти України, зробив чергову заяву щодо своєї терористичної Батьківщини.

Крім того, він не залишив без уваги сміливість грузинських протестувальників, які вийшли на мітинги після підтримки парламентом "закону про іноземних агентів".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти