StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Втратила все: онкохвора Заворотнюк позбулася бізнесу в Росії

20 вересня 2023, 12:30
1680
Онкохвора актриса позбулася свого бізнесу в терористичній Росії.
Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк більше не бізнес-вумен/ instagram.com/a_zavorotnyuk

Російська актриса Анастасія Заворотнюк, яка бореться з важким онкологічним захворюванням, позбулася свого бізнесу в терористичній Росії.

Як стало відомо, податкова сдлужба РФ позбавила Заворотнюк її статусу ІП (індивідуального підприємця) в примусовому порядку.

Причиною такого рішення стало те, що Заворотнюк накопичила боргів перед державою, а її рідні не подавали жодних декларацій до податкових служб держави-терориста.

відео дня

Стало також відомо, що зірка перестала працювати в 2019 році, коли у неї виявили пухлину. Крім того, тепер їй не потрібно буде робити щомісячні виплати в різні фонди.

Нагадаємо, раніше по мережі став поширюватися слух про те, що Заворотнюк, яка з 2019 року хворіє на рак головного мозку, втратила дар мови. На думку експертів такий симптом сигналізує про те, що хвороба прогресує.

Раньше Анастасію Заворотнюк внесли в чорний список через борги - в її родині є несплати по податках і комунальних послугах. В якості компенсації у артистки можуть почати відбирати рухоме і нерухоме майно.

Також стало відомо, що Анастасія Заворотнюк з'явиться в новому серіалі. Її партнери по знімальному майданчику поділилися своїми враженнями про роботу над проектом.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти