StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Потап і Настя разом з'явилися на вечірці

28 грудня 2022, 10:03оновлено 28 грудня 2022, 10:51
На тлі чуток про розлучення, пара вперше з'явилася разом і навіть ніжно обіймалася.
Настя Каменських
Настя Каменських / instagram.com/kamenskux

Українська співачка Настя Каменських і її чоловік, відомий продюсер і виконавець Потап, нарешті разом з'явилися на вечірці.

Це стало першою появою пари разом після серпня. До цього, їх не можна було побачити разом ні в інтернеті, ні в реальному житті. Шанувальники пари відзначали сумний і розбитий вигляд Потапа, а також згаслі очі Насті. Відповідним відео на своїй сторінці в Instagram поділилася бізнес-леді і подруга пари Христина Хроновська.

Вона опублікувала відео у себе в Instagram-stories, як Потап і Настя виконують разом "Червона рута". На відео Каменських обіймала Потапа і передавала йому мікрофон. Скринами поділилося видання "Обозреватель".

відео дня

Потап і Настя разом з'явилися на вечірці

Нагадаємо, раніше українська співачка Настя Каменських, яка більше не з'являється на загальних фото і заходах з Потапом, привітала своїх шанувальників з Різдвом. Знову одна.

Про це співачка написала на своїй сторінці в Instagram.

"Знаю, що нинішні свята зовсім не відчуваються, як раніше. Знаю, що кожен українець зараз чекає тільки перемоги. Але також знаю, що кожен з нас і вся Україна на шляху до неймовірних змін. Сьогодні більшість українців відзначає Різдво разом з майже всім світом, тому що ці зміни вже відбулися всередині багатьох. Я бажаю Божого благословення кожному українцю, але особливо нашим непохитним воїнам, які борються щосили, щоб добро нарешті перемогло зло. Нехай мир настане в серці кожного і нашій рідній Україні. З Різдвом", - написала вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти