StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Потап і Лобода, інші: зірка "Культурного десанту" розповів, хто з артистів не їздив до ЗСУ

22 лютого 2024, 16:40
Саша Чемеров з початку повномашстабного вторгнення з іншими зірками виступає перед військовими. Але не всіх зірок він готовий залучати до проекту.
Потап, Лобода, Чемеров
Однак були і ті зірки, які не співпрацювали з "Культурним десантом" - Саша Чемеров / колаж Главред, фото УНІАН і скріншоти з відео

Легендарний український музикант, колишній фронтмен колективу "Димна суміш", а нині - співзасновник проекту "Культурний десант" Саша Чемеров з початку повномашстабного вторгнення РФ в Україну разом з іншими артистами (Колею Сергою, Мирославом Кувалдіним, наприклад) регулярно виступає перед ЗСУ. Артист розповів в інтерв'ю порталу УНІАН, яких зірок вдається залучити до проекту.

Як каже Чемеров, довгий час співачку Христину Соловій не виходило переконати приїхати до військових на фронт, але коли все вийшло, то артистка відразу захопилася проектом.

"Вона вже зрозуміла, що це просто нереальний обмін. Адже коли ти приїжджаєш і віддаєш військовим частинку себе, то натомість отримуєш набагато більше - розуміння, емпатію. Ти стаєш одним цілим з ними", - сказав артист

відео дня

Однак були і ті зірки, які не співпрацювали з "Культурним десантом".

"З тих зірок, з якими ми відмовилися співпрацювати навідріз, — Потап, LOBODA, Wellboy, тому що у нього були проблеми з лейблом. Я вважаю, що ненормально брати артиста, який не може вирішити свої проблеми, і просто цим порушувати закон, тому що він співав би свої пісні, які йому повністю не належать", - додав Чемеров.

Нагадаємо, в недавньому інтерв'ю артист і військовослужбовець Коля Серга розповів про досвід співпраці "Культурного десанту" з Тіною Кароль. Зокрема, він сказав, що артистка кілька разів зривала виступи, відмовляючись в останній момент.

"Хтось обіцяв, але не приїжджав. Тіна Кароль, наприклад. За день постійно відмовлялася. Ну їй страшно було. Я розумію, що були якісь причини, але базово - це страх", – сказав артист.

До того Тіна Кароль - разом з легендарною оскароносною авторкою пісень Дайан Уоррен, яка співпрацювала з Селін Діон, Леді Гагою, Вітні Х'юстон, Тіною Тернер, створила композицію One Nation Under Love.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти