StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Потап і Каменських з'явилися на червоній доріжці в США не разом

23 лютого 2024, 12:07
NK і Потап засвітилися на червоній доржці в США, але, схоже, прийшли вони туди окремо.
Потап, Настя Каменських
Потап і Настя Каменських на червоній доріжці в США / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux, instagram.com/realpotap/

Настя Каменських і Потап відвідали 36-ту церемонію премії Lo Nuestro Awards, яку вручають за іспаномовні хіти. Дія відбувалася в Kaseya Center в Майамі, США.

Настя була одягнена в ефектну шкіряну сукню з глибоким вирізом в зоні декольте, а Потап з'явився в шкіряній куртці, чорній футболці, брюках і сонцезахисних окулярах.

Варто відзначити, що пара не опублікувала жодного спільного фото на своїх сторінках в Instagram і, здається, навіть на червоній доріжці вони були не разом.

відео дня

Каменських скромно оприлюднила тільки одне своє фото, а Потап цілу добірку знімків зі світовими зірками: бразильською співачкою Anitta, американським виконавцем Machine Gun Kelly, іспанською артисткою Bad Gyal, кубинським гуртом GENTE DE ZONA і американським Pons.

"Сьогодні я гість з України на головному червоному тротуарі премії Premio lo nuestro. Використовую кожну можливість говорити про Україну і нагадувати світові, що війна триває, що наші люди переживають надзвичайно важкі часи і потребують всебічної підтримки. Це важливий вечір і для мене велика честь мати можливість ділитися тут своєю творчістю, розповідати про неймовірно талановитих українців і почути", — зазначила Каменських.

Додамо, нещодавно блогер Богдан Беспалов повідомив, що шлюб Каменських і Потапа на фінішній прямій через зради репера дружині.

Також Потап вибачився перед Настею Каменських, що спровокувало ще більше чуток про проблеми пари в шлюбі.

Читайте більше про Потапа і Каменських:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти