StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Портрет хоробрості: Зеленська з'явилася на діджитал обкладинці Vogue

27 липня 2022, 09:04
10731
Олена Зеленська розповіла про свою сім'ю і про те, як вона переживає війну в Україні.
Портрет хоробрості: Зеленська з'явилася на діджитал обкладинці Vogue
Олена та Володимир Зеленський. Фото Vogue

Британська фотограф Енні Лейбовіц зняла президентську пару Володимира і Олену Зеленських для діджтал обкладинки американського глянцю Vogue.

Олена Зеленська позує не тільки в кулуарах і інтер'єрах, а також на тлі зруйнованого окупантами літака "Мрія". Стаття називається "Портрет хоробрості" і присвячена вона Олені Зеленській і президенту України Володимиру Зеленському.

Я запитав Зеленського, як війна вплинула на його власну сім'ю. "Як будь-яка звичайна людина, я дуже турбувався про них, про їхню безпеку. Я не хотів, щоб вони піддавалися небезпеці", — сказав він. "Справа не в романтиці. Про жахи, які творилися тут, на околицях Києва, і про всі ті жахи, які відбуваються зараз в нашій країні, на окупованих територіях", — сказав він. "Але, звичайно, я сумував за ними. Мені так хотілося обійняти їх. Я хотів мати можливість доторкнутися до них""

відео дня

читайте також"Українці ніколи не віддадуть незалежність": Зеленський відповів на тираду пропаганди від Лаврова

Портрет хоробрості: Зеленська з'явилася на діджитал обкладинці Vogue
Олена Зеленська фото Vogue

За його словами, він пишається Зеленською за те, що вона справляється. "У неї сильний характер з самого початку. І, ймовірно, вона сильніше, ніж вона думала. А ця війна-ну, будь-яка війна, ймовірно, виявить якості, яких ви ніколи не очікували.

Олена і Владмир Зеленські
Олена і Владмир Зеленські / Vogue

Журналісти запитали у Олени Зеленської, чи була вона готова до війни. "Ми жили щасливим життям і ніколи не думали, що це станеться. Але у нас є надія".

Портрет хоробрості: Зеленська з'явилася на діджитал обкладинці Vogue
Олена Зеленська фото Vogue

Журналіст каже, що чим більше говорив із Зеленською, тим більше співчував їй, відчував її ізоляцію, її страх. "Це правда, я відчуваю себе ізольованою", - сказала вона. "Я не можу вільно відвідувати те, що хочу. Сьогодні ходити по магазинах-це нездійсненна мрія". "Це складне завдання, тому що ти постійно відчуваєш цей тягар відповідальності".

Журналіст також прогулявся по Майдану і розпитав людей, що вони думають про Олену. Всі відповіді були позитивними. "Вона скромна, вона більш сучасна і більш сучасна", - сказала Антоніна Сірик, яка з гордістю повідомила мені, що працює в державній установі, що займається дизайном поштових марок, включаючи відому нову, випущену Україною, з написом "російський військовий корабель, йди на ...".

Він також поговорив з парою, Світланою і Сергієм Карповими, які жили в Києві, але сподівалися повернутися в свій будинок на Донбасі, який тепер знаходиться під російською окупацією. Обидва сказали, що захоплюються Зеленською. "По — перше, вона красива, - каже Сергій, Екскаваторник. "Нам подобається їхня сім'я", - додала його дружина, яка працює в страховій сфері. "Схоже, вони дійсно люблять один одного. Ви можете це відчути""

Нагадаємо, раніше перша леді України Олена Зеленська під час візиту до США поспілкувалася з багатьма журналістами. В одному з інтерв'ю вона розповіла, що у війні найважче почуття, що дітям загрожує небезпека.

Як сказала перша леді, у неї завжди є відчуття, що дітям загрожує небезпека. Вона постійно думає про своїх дітей, але розуміє, що зараз в небезпеці всі українці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти