StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Подкопаєва показала романтичні поцілунки з чоловіком-бізнесменом

25 квітня 2023, 16:51
Лілія Подкопаєва поділилася ніжними сімейними кадрами зі своїм чоловіком.
Лілія Подкопаєва з чоловіком
Лілія Подкопаєва з чоловіком / Instagram Podkopayeva_official

Переможниця різних змагань з гімнастики та олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва поділилася романтичними фото зі своїм чоловіком-бізнесменом. Привід виявився значущим - коханий чоловік екс-чемпіонки, бізнесмен Ігор Дубинський відсвяткував свій день народження.

"Вітаю тебе, коханий, з днем народження! Щоб ти не запланував, воно обов'язково збудеться. Бажаю тобі успіху у всіх справах і залишайся таким — як є-кращим!"- ніжно звернулася до чоловіка Подкопаєва на своїй сторінці в Instagram.

Лілія Подкопаєва зворушливо привітала чоловіка
Лілія Подкопаєва зворушливо привітала чоловіка / Instagram Podkopayeva_official/

Користувачі і фоловери Подкопаєвої приєдналися до привітань і в коментарях набажали безліч теплих слів коханому селебріті.

"З днем народження! Чарівного чоловіка, чоловіка, друга, партнера! Всіх благ!", "Вітаю від щирого серця! Успіхів у всіх справах, життєвої енергії, сил! Нехай посміхається у всьому фортуна, і збуваються заповітні мрії!", - написали вони.

Відео про те, що Подкопаєва думає про війну в Україні

Нагадаємо, раніше українська спортсменка Лілія Подкопаєва зворушливо привітала свою 16-річну доньку з Днем народження. Як написала вона на своїй сторінці в Instagram, 16 років тому "світ змінився". "Наш світ змінився, коли ти народилася. Я люблю тебе так сильно і не можу уявити світ без тебе. З днем народження, серденько", - написала Подкопаєва.

Раніше Лілія Подкопаєва розповіла про зраду Ані Лорак, яка так і залишилася жити і працювати в Москві і не сказала жодного слова про війну Росії в Україні. Про те, що думає Лілія Подкопаєва, вона розповіла в інтерв'ю програми "Слава+".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти